VOLEYBOLDA YENİ SEZON SEMİNERİ YAPILDI

VOLEYBOLDA YENİ SEZON SEMİNERİ YAPILDI

Sakarya voleybol hakemleri yeni sezona Öğretmenevi’nde yapılan kahvaltılı  bir seminer ile merhaba dedi. Voleybol İl Temsilcisi ile voleybol İl Tertip Kurulu’nun düzenlediği açılış seminerinde voleybol kurallarında yapılan değişiklikler ile voleybol hakemlerinin yeni sezonda neler yapmaları gerektiği hususlarında hakemlere bilgilendirme yapıldı. Seminerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Müdür yardımcısı Bülent Kasım ile voleybol kulüpleri antrenörleri de davetli olarak katıldılar.

FETHİ AYAV SUNUM YAPTI

Verilen kahvaltı sonrasında Seminerin açılış konuşmasını yapan Voleybol il Temsilcisi Fethi Ayav seminere katılan hakemlere detaylı olarak bilgiler verirken yeni sezonda görev alacak İl hakemlerine başarılar diledi. Ayrıca adaylıkları kalkan ve İl Hakemi olmaya hak kazanan 12 hakemden o sırada salonda yer alan  7’si çağrılarak hakem arkadaşlarına  tanıtıldı. Fethi Ayav daha sonra yeni kurallarla ve yeni sezonda yapılacak müsabakalarla ilgili bilgiler verirken bu sezon ilk defa düzenlenecek olan “ Mini Kupa “ hakkında da bilgiler verdi.

BÜLENT KASIM BAŞARILAR DİLEDİ

Fethi Ayav’ın isteği doğrultusunda söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Bülent Kasım da yaptığı konuşmada, zaten başarılı olan voleybol hakemleri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, İl Voleybol Hakemlerine yeni sezonda başarılar diledi.

İL HAKEM KURULU KURALLARI ANLATTI

Seminerin en can alıcı kısmında da Sakarya’nın en ünlü Voleybol hakemlerinden ve İl Hakem kurulu üyesi Kadir Yüksel hazırlanan slayt gösterisi eşliğinde yeni kuralları ve hakemlerin zaman zaman takıldıkları bazı konularda detaylı olarak bilgiler verdi. Seminer daha sonra karşılıklı bilgi alış verişi ile sona erdi ve Sakarya Voleybol hakemleri yeni sezona merhaba dediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!