VE…. TUNCAY ŞANLI İLE YOLLAR AYRILDI

featured

VE…. TUNCAY ŞANLI İLE YOLLAR AYRILDI

Sakaryaspor’da Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz’ın görevine son verildikten sonra Rüstemler Tesislerinde şaşaalı bir törenle Sakaryaspor’un başına getirilen Tuncay Şanlı ile gelen başarısızlıklar üzerine toplanan yönetim Kurulu ile Tuncay Şanlı arasında yapılan görüşme sonrasında karşılıklı olarak kan değişikliğine gerek duyulduğu düşüncesiyle yolların ayrıldığını Sakaryaspor Resmi sitesinden yayınladı.

Sakaryaspor resmi sitesinde ayrıca Tuncay Şanlı’ya kariyerinde başarılar dilendi. Sakaryaspor’un resmi sitesinden yayınlanan “ kamuoyuna duyuru”da “ Yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda, dün Tuncay Şanlı ile yapılan görüşmede, Sakaryaspor’un menfaatleri için bir kan değişimine ihtiyaç olduğuna karar verilmiştir.

Tuncay Şanlı ile karşılıklı olarak anlaşarak kendisi ile yollarımızı ayırdığımızı kamuoyunun bilgi ve değerlendirmelerine sunarız. Tuncay Şanlı’ya bugüne kadar Sakaryaspor’a verdiği hizmetlerden ötürü teşekkürlerimizi sunar, kariyerinde başarılar dileriz.” İfadeleri kullanıldı.haber: Sırrı ŞANLI

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!