VE MUTLU SON

Damat Amasya’dan geldi. Taş ve Bal aileleri “Nikâhta keramet var’ dedi ve tek yürek oldular.

VE MUTLU SON

Taş ve Bal aileleri unutulmaz bir gün yaşarken bu heyecanlı anlarında yanlarında sevenleri vardı. TCDD Lojistik Müdürü, Hızırtepe Yeniözenspor’un yöneticisi Cavit Taş’ın jeoloji Mühendisi kızı Esma Taş ile aslen Amasyalı olan ve halen ilimizde görev yapan Dr.Salih Bal muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Taş ve Bal ailelerini bu mutlu günlerinde dostları sevenleri yalnız bırakmadı.

Sakarya Hızırtepe Mahallesinin tanınmış ailelerinden Nebahat-Cavit Taş çiftinin kızları Esma ile Kamile-Sadık Bal çiftinin oğulları Salih Sakarya Nehri kenarında görkemli bir düğün töreniyle ömür boyu mutluluğa “Evet” dediler. Erenler Sakarya Park Gülpınar Sosyal Tesislerinde gerçekleşen düğün töreninde siyaset ve iş dünyasının yanı sıra spor adamları da hazır bulundu. Oldukça nezih bir ortamda gerçekleşen düğünde misafirler muhteşem bir eğlenceye ortak olmayı da bildiler.

Unutulmayacak anılarla geçen, iz bırakan gecede Taş ve Bal ailesine eşlik edenler arasında Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Türkiye Fırıncılar Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı, Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, AFD Başkanı Ömer Bektaş, Devlet Hastanesi eski Başhekimlerinden Cevdet İzmirli, Sakarya’nın tanınmış avukat ve siyaset adamlarından Mehmet Mangıroğlu’nun yanı sıra Muzaffer Kabacan, ve Bizim Sakarya Gazetesi Spor Müdürü Mustafa Özbey yer aldı.

Bir ömür boyu mutluluk için imza atan ve gönüllerince eğlenen Esma-Taş çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi. Gelin ve Damat önce babaannelerini hasta yatağında ziyaret ederek el öptüler.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!