…Ve Başlıyor

featured

…Ve Başlıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin (BAL), başlamasına, bugün itibarı ile tamı tamına 96 saat kaldı.

Bu sezon da 3 takımla mücadele edeceğimiz Lig’de, bu kez 11nci grupta ter dökeceğiz. Karasuspor, Adapazarıspor ve Sapanca Gençlikspor , ilimiz Sakarya adına 3ncü Lig peşine düşecek.

Bu üç takımımıza da, kazasız, sakatsız, centilmenlik içinde, başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum.

Sapanca alınmasın ama Adapazarıspor ile Karasuspor, özellikle transferde çok daha etkiliydi. İşte bu yeni transferleriyle birlikte 2017-2018 Futbol Sezonuna “Merhaba” diyecek olan bu iki ekibimiz, biraz daha umut vaat ediyorlar. Tabi bu iş transferle olmaz. İyi takım olabilmek daha önemli.

Ligin ilk maçı ise derbiye sahne olacak. 24 Eylül Pazar günü, Karaman Sentetik Sahada, Adapazarıspor ile Karasuspor karşılaşacak.

Bu maç benim tahminime göre, daha ilk maçtan Ligin sonuna ışık tutacak. İyi olan kazansın. Başka söze gerek yok. Sapanca Gençlikspor ise ilk maçını, geçtiğimiz yıl küme düşen Beylerbeyi ile kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak. Gönlüm tabii ki Sapanca’dan yana. Umarım Pazar günkü maçta gönlümüzden geçen olur.

Hasan Özkan Başkanlığında, Cumhur Özkurt Teknik idaresinde bulunan Karasuspor’u, sezon açtığından itibaren yakından takip etmekteyim. Özellikle hazırlık maçlarının tamamını izleme fırsatım oldu. Gördüğüm kadarıyla, Lige olan motivasyon tamamlanmış durumda.

Kaliteli bir kadroya sahip, tecrübeli futbolcuları var. Herkes çok iyi bilir ki Lig havası bambaşka bir durumdan ibarettir. Öyle hazırlık maçları havasında geçmez asla. Kısacası lay lay lom olmaz. Ümit ediyorum ki antrenör Cumhur Özkurt hocam ve futbolcu kardeşlerim bunun bilincindedirler. Daha önceki satırlarımda da dediğim gibi, ligin ilk haftasında il derbisi oynanacak. Adapazarıspor ile karşılaşacak olan Karasuspor, ilk maçtan alacağı puan ve puanlarla kendisini avantajlı duruma geçirmenin planını yapmıştır inşallah.

Elbet bu işte yenmek te var yenilmek te. Bu maçtan çıkacak skor hiçbir şeyin başlangıcı veya Dünya’nın sonu değil.

26 Haftalık uzun bir maratona çıkıyoruz ama Karasuspor, ilk deplasmandan kendi evine avantajlı dönerse, ileriki haftalara daha umutlu bakacak. Yani ilk maçtan alınacak galibiyet, moral olur.

Karasuspor yaklaşık iki aydır aralıksız çalışıyor. Gördüğüm kadarıyla, özellikle futbolcu kardeşlerimiz, birlik ve beraberlik ortamını oluşturmuş, aile havasını yakalamışlar. Ben bu durumun mimarlarından olan kaptan İshak Topçu’yu kutluyorum.

Elbet bu birlik ve beraberliğe giden yolda, Başkan Hasan Özkan (Kayış), yöneticiler Onur Arslan ve Ercan Arslan, Teknik Sorumlu Cumhur Özkurt, Kaleci Antrenörü Oğuz Elban, Yardımcı Antrenör Fikri Yılmaz, Masör Murat Aymelek, Takımın adeta her şeyi sayılan Suat Erol, Şoför Öfke’nin de emekleri çok büyük. Samimiyetimle söylüyorum, bu isimler ailelerine bile göstermedikleri özeni, bu futbolculara gösteriyorlar.

Benim gördüğüm kadarıyla, şu anda Karasuspor’da herkes, paranın her şey olmadığını en iyi şekilde gösteriyor. Sarı-Kırmızılı ekip, beklenen ruhu yakalamış durumda.

“Önce Karasuspor demeyi” daha Lige başlamadan önce öğrenen Teknik Heyet ve futbolcuların, derbiye kilitlendiklerini, maç gününü büyük bir heyecanla beklediklerini görebiliyorum. İyi bir maç olsun ve hem futbol, hem de dostluk kazansın. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!