VARSA YOKSA ÜÇ PUAN

featured

VARSA YOKSA ÜÇ PUAN

Sakaryaspor’da Ofspor mesaisi sona erdi.

17-01-2016 pazar Atatürk Stad saat 13 30 oynanacak  olan  Maç saatini bekleyen yeşil-siyahlı ekibimizde tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Takımda moraller yüksek

OFSPOR’A HAZIRIZ

Sakaryaspor, Ofspor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Sakaryaspor, Ofspor karşısında da 3 puan hedefliyor. Moralli bir şekilde maça hazırlanan Sakaryaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Şampiyonluk yarışında evinde puan kaybı yaşamak istemeyen yeşil-siyahlı Ofspor’u devireceğine inanıyor. Teknik Direktör Yavuz İncedal taraftarı önünde oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. İncedal, “Zor bir maç olacak. Ama taraftar gücümüzü de arkamıza alarak Ofspor’u yenmek istiyoruz” dedi.

KADRO BELİRLENDİ

Sakaryaspor’da Efşan Geçgin, Mustafa Akgün, Tevfik Işık’ın yanı sıra antrenman eksikliği olan Serkan Doğan, lisansı çıkmayan Ömer Yıldız ve gençlerden Ahmet, Erhan, Fırat ve Burak 18 kişilik kadroya alınmadı. Teknik Direktör Yavuz İncedal yarınki maçın 18 kişilik kadrosunu şu isimlerden oluşurdu: Yavuz Eradyın, Hüseyin Bilge, Sadullah Eraslan, Mustafa Cevahir, Volkan Yılmaz, Nedim Köseoğlu, Fikret Topaloğlu, Turgay An, Sertaç Eren, Feyyaz Aydil, Burak Bekaroğlu, Nurullah Dağaşan, Canberk Özdemir, Mert Sarı, Doğan Seçkin Şavkın, Aykut Köz, Adnan Güngör ve Hacı Ömer Doğru.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!