VAR; “SAKARYASPOR BUNDAN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLAMAZ”

featured

VAR; “SAKARYASPOR BUNDAN  DAHA KÖTÜ DURUMDA OLAMAZ”

Sakaryaspor’da göreve başlayan yeni Teknik Patron İlvar yapılan ilk antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Var; “Sakaryaspor’da olmaktan mutluyum. Futbolcu arkadaşlarımızla tanıştık. Hepsinin yüzleri gülüyor, bu da bizi sevindirdi. İnşallah bundan sonraki hedefimizde tüm taraftarlarımızı güldürmek olacak” dedi.

Payas maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Patron İlhan Var; “Payas maçı hazırlıklarımıza başladık. Bizim ilk hedefimiz içerideki 4 maçımızı kazanmak. Bu maçlarımızı kazanıp 12 puanla birlikte dışarıdan alacağımız puanlarla Play-Off için lazım olan puanları toplayacağız. Sakaryaspor bundan daha kötü durumda olamaz. 6 maçtır gol yok. İnşallah bu problemleri çözeceğiz. Altından kalkacağımıza inandığımız için takımın başına geldik. Futbolcularımızın başına bir ağabey olarak geldim. İnşallah elimden gelen desteği vereceğim” dedi.

Genç futbolcuları geri çağırdıklarını da ifade eden Var; “genç futbolcularımızdan antrenman eksiği olmayanları geri çağırdık. Onlar için bu büyük bir şans. Onlar ne yaparsa kendilerine yapacaktır. Biz bu arkadaşlarımıza güvendiğimiz için antrenmanlara aldık. İnşallah onlarla birlikte daha güçlü olmak için çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

ilhan var (7)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!