Vakit tamam..

Vakit tamam..
15 transferle özene bezene başımıza örülen Sakaryaspor’da görüntü var, ses yok, zirve uzak..
Yeni stadımız Ekim’de biteceği için çarşamba günü bilmem nerede ağırlayacağımız Gümüşhanespor’un kayıpsız yürüdüğü şu ligde madem ki en pahalı takımı biziz, gönül istiyor kaleci Ercüment güven versin, defansta muhteşem stoperler Ramazan Sal, Burak Bekaroğlu ikilisi rakibe su vermesin, sağda Tufan, solda Yasir cepheden gelenlere başarıyla karşı koyarken aynı koridoru aynı başarıyla ofansif kullansın, Murat Akın defansın önünde sazı eline alsın, Talha çalsın, Beykan oynasın, Cem ve Ramazan Çevik söylesin, tek forvet Coşkun vokal yapsın ve takım halinde sağdan soldan bindirelim, gören maşallah desin..
Ne gezer..
Bu havayı nasıl yakalarız bilmiyorum ama gördüğüm geçen hafta Olimpiyat’ta Hacettepe’yi yenerken, dün Pendik’te Pendikspor’u yenemezken zor dostum zor..
Pendik’te kazanılan bir puan veya kaybedilen iki puan Sakaryaspor’u uçuruma sürüklüyor, gören uyarsın..
Bitmeyen yeni statta çektirdiği duygusal kliple tamamen tribünlere oynayan başkan İsmail Gürses görüyorum ki duygusal takılıyor ama takım halinde “Kafalar nerede?” bir başka ayrıntı..
Dolayısıyla bir maç daha yadelleri oynadık, gören kaçacak yer arasın..
89’da Coşkun çıktı, Mahir girdi, beraberlik kurgusunu anladım..
Madem ki bizi yönetenler böyle mutlu Allah selamet versin, ben yokum..
SANTRA HARİCİ
Para kaybedersem ben bilirim
İtibar kaybedersem herkes bilir

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!