Üst lige çıkan taraf biz olacağız

featured

Üst lige çıkan taraf biz olacağız

Bayrampaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor’u ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Play-off heyecanı başlıyor. İnşallah bu sürecin sonunda üst lige çıkan taraf biz olacağız. Biz takımımıza güveniyor, bu süreci başarıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Play-Off yarı final maçında Bayrampaşa ile karşılaşacak olan Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti. Takımın Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antremanı takip eden Başkan Toçoğlu’na, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses’te eşlik etti. Başkan Toçoğlu zorlu mücadele öncesi tüm teknik heyet ve sporculara başarılar diledi.

 

Takımımıza güveniyoruz

Başkan Toçoğlu, “Bayrampaşa ile Play-Off yarı final maçlarının ilkini 4 Mayıs Perşembe günü oynayacağız. Takımımız hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Artık son dönemece girdik. Biz takımımıza güveniyor, play-offlar sonunda üst lig vizesini alan taraf olacağımıza inanıyoruz. Son dönemde iyi de bir grafik yakaladık. Bu grafiğin play-offlarda da sürdürüleceğini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Başarıya odaklandık

Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehir olarak Sakaryaspor’un başarısına odaklanmış durumdayız. Bu yıl üst lig vizesi almaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Futbolcu kardeşlerime de ifade ettim: Formanızı son damlasına kadar terletin, başarı kaçınılmaz olacaktır. Sakaryaspor bir markadır. Bu markayı hızlı bir şekilde eski günlerine döndürmemiz gerek. Taraftarlarımıza da bu konuda büyük iş düşüyor. Her zaman olduğu gibi bu kritk süreçte de takımımızın yanında olacaklarına eminiz. İnşallah Mayıs ayında üst lige çıkan bir Sakaryaspor olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!