UNUTMADIK KALBİMİZDESİNİZ !

featured

UNUTMADIK KALBİMİZDESİNİZ !

Sakaryaspor kafilesinin Pazarcık Beldesi’nde geçirdiği kazanın dün 15. yıl dönümüydü. Sakaryaspor tarihine kara gün olarak geçen kazada kaybettiklerimizi bir kez daha rahmetle andık…

ARADAN 15 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN

7 Eylül 2002 tarihinde Sakaryaspor’u Sivasspor deplasmanına götüren Büyükşehir Belediyesine ait otobüs, Sivas’a 100 kilometre kala Yozgat iline bağlı Pazarcık Beldesi’nde virajı alamayıp şarampole yuvarlanmıştı. Tüm Sakarya’yı yasa boğan ve yürekleri dağlayan bu elim kazada, Sakaryaspor kafilesinden yönetici, sporcu görevli,  masör. Genel menajer ve şoför olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetmişti.

UNUTMADIK. UNUTTURMAYACAĞIZ

Yeşil-Siyahlı camianın kara günü olarak tarihe geçen kazada, genel menajerimiz Aykut Yiğit, futbolcumuz Fırat Öndil, yöneticimiz Fethi Güntekin, masörümüz Cüneyt Çukur, malzemecimiz Fevzi Ergünoğlu ve otobüs şoförümüz Selami Uludağ’ı kaybetmiştik! Bu acı olayda toprağa verdiğimiz canlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!