Uluslararası Turnuvada   Dereceler Açıklandı

Uluslararası Turnuvada   Dereceler Açıklandı

Karasu Spor Salonunda gerçekleştirilen 9. Uluslararası İpsiz Recep Judo Turnuvası sona erdi.

Sakarya Diriliş Spor Kulübü, Akdemir Spor Kulübü, Kurucu Spor Kulübü, Karasu EğitimSpor Kulübü ve Ness_Lee Spor Kulübü, Sarıyer Belediyesi, Kocaeli B.Ş.B. Kağıtspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü , Ordu Judo İhtisas Kulübü, Ankara Telekomspor, Yalova Diriliş Spor Kulübü,  Osmangazi Belediye Spor Kulübü ve Gemlik Spor Kulübü’nden  ve yurtdışından da Rusya, Azerbaycan ve Gürcistan ülke sporcuları olmak üzere 300’e yakın sporcu Karasu’da mindere çıktı.

  1. Uluslararası İpsiz Recep Judo Turnuvasında son derece zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından başarılı olan takımlar ödüllerine kavuştu. Yıldız Erkekler kategorisinde Azerbaycan Kano Judo Kulübü şampiyon, Gemlik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ikinci, Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Ordu Judo İhtisas Spor Kulübü üçüncü, Batumi Acara Judo Kulübü ve Osmangazi Belediyespor Kulübü beşinci oldu.

Yıldız Bayanlar Kategorisinde ise Konya Büyükşehir Belediyespor Spor Kulübü şampiyon, Gemlik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ikinci, Osmangazi Belediyespor Kulübü ve Azerbaycan Kano Kudo Kulüp üçüncü olurken, Ness_Lee Spor Kulübü ve Karasu Eğitim Spor Kulübü beşinci oldu.

Ümit Erkekler Kategorisinde Georgia Gori Judo Kulübü şampiyon, Georgia Batum Judo Kulübü ikinci, Ordu Judo İhtisas Spor Kulübü ve Osmangazi Belediye Spor Kulübü üçüncü, Kocaeli Gebze Yılmaz Spor Kulübü ve Azerbaycan Jigoro Kano Judo Takımı beşinci oldu.

Ümit Kızlar Kategorisinde ise Osmangazi Belediye Spor Kulübü şampiyon, Ness_Lee 1864 Spor Kulübü ikinci, Azerbaycan Jigora Kano Judo Kulübü ve Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü üçüncü ve İstanbul Sarıyer Belediyespor Kulübü ve Karasu Eğitim Gençlik Spor Kulübü beşinci oldu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!