Uluslararası şampiyona Pazar günü Sakarya’da

featured

Uluslararası şampiyona Pazar günü Sakarya’da

Uluslararası Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası MTB Cup mücadelesi 14 Mayıs Pazar günü Sakarya Üniversitesi Kampüsünde gerçekleştirilecek. Yarışlar öncesinde açıklamalarda bulunan Bayraktar, şampiyonanın Sakarya’nın tanıtımı ve spor kültürünün gelişmesi noktasındaki önemine dikkat çekerken, şampiyona ile Sakarya’nın basamak atlayacağını belirtti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi himayesinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası MTB Cup ‘Sağlıklı Bir Gelecek İçin Pedal Çevir’ temasıyla 14 Mayıs Pazar günü Sakarya Üniversitesi Kampüsünde yapılacak. Sakarya’nın uluslararası alanda önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağını söyleyen Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, şampiyonanın Sakarya’nın spor kültürüne katkı sunmanın yanında şehrin tanıtımında da önemli rol oynayacağını söyledi.

 

Üst klas organizasyonlardan

Organziasyonun 11.00’da başlayacağını ve TRT-Spor kanalı tarafından  12.00-13.45 saatleri arasında canlı olarak yayınlanacağını ifade eden Bayraktar, “Pazar günü bizimle olacak seyircilerimize sürprizlerimiz olacak. Sakarya Üniversitesi Kampüsüne gelen seyircilerimize çekilişle 50 adet bisiklet hediye edilecek. Bunun yanı sıra firmalar bisiklet ile ilgili başka hediyeler de verecekler. Yarışlara 12-13 civarı ülkeden yaklaşık 200 sporcu katılacak. Bisikletçilerin organizasyonda aldıkları puanlar Dünya Bisiklet Şampiyonası ve Olimpiyatlara katılım noktasında geçerli olacak. Bu organizasyon C1 olarak adlandırılan dünyanın en üst klas organizasyonları arasında yer alıyor” diye konuştu. Yarışlar öncesi bir hatırlatmada da bulunan Bayraktar, organizasyon alanına girecek olan basın mensuplarının www.sakaryamtbcup.org adresi üzerinden akreditasyon yaptırmaları gerektiğini ifade etti

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!