ULUSAL HAKEM OLDULAR

featured

ULUSAL HAKEM OLDULAR

Sakarya Voleybolunun tanınmış bayan hakemlerinden İl Hakemleri Yasemin Ağa ile Yasemin Saçaklı, 2-6 Eylül 2016 Tarihleri arasında Türkiye Voleybol Federasyonu’nun İstanbul’da Burhan Felek Spor Kompleksinde düzenlediği “ Ulusal Hakemlik “ sınavına katıldılar. Sınavlarda başarılı olan Yasemin Ağa ile Yasemin Saçaklı bundan böyle İl Hakemliğinden Ulusal Hakemliğe terfi ettiler. Sınav sonunda duygularını ortak olarak paylaşan Yasemin Ağa ile Yasemin Saçaklı “ Sakarya’yı Ulusal bazda temsil edeceğimizden dolayı çok sevinçliyiz. Çok çalıştık ve bu çalışmanın semeresini de Ulusal Hakemlik ile gördük. Bizlere hakemliğimiz konusunda destek ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz “ diye konuştular.

BAŞARILARINI  ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Burhan Felek Spor Kompleksinde sınavlardan başarı ile çıkan Yasemin Ağa ile Yasemin Saçaklı sevinçlerini Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Ümit Sokullu,  Kurs Eğitmeni Aktif Uluslar arası Hakemlerimizden Erdal Akıncı ve spor yazarı Buğra Uğur ile paylaşarak o anı birlikte fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdiler.

vOLEYBOL-1 vOLEYBOL-2 vOLEYBOL-3 vOLEYBOL-4

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!