UEFA B LİSANS 2. AŞAMA KURSU TAMAMLANDI

featured

UEFA B LİSANS 2. AŞAMA KURSU TAMAMLANDI

12 Gün süren Kursa ilimizden Kadir Şirin ve Hasan Yılmaz Koç katıldı.

KURS RİVA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA B Lisans 2. aşama kursu sona erdi.  Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA B Lisans 2. aşama kursları sona erdi.18-30 Aralık tarihleri arasında TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen UEFA B Lisans 2. Aşama Kursu’na 24 kursiyer katıldı. Kursta TFF’nin en tecrübeli ve en önemli eğitmenleri Mahmut Nedim Karadeniz ve Osman Üstünel eğitim verdi.

KARADENİZ: “ YOLUNUZ AÇIK OLSUN “

12 Gün süren eğitimin ardından antrenörlerle geri bildirim yapan TFF’nin en tecrübeli ve bilgili eğitmenleri arasında gösterilen M.Nedim Karadeniz, “Çok yorucu ve meşakkatli geçen kursun son gününde sizlerle son kez bir aradayız. Gerçekten işini çok seven ve çok nezih bir grupla çalıştık. Hepiniz bizde bir iz bıraktınız.  Çok zor şartlarda mücadele ettiniz. Antrenör ailesinin birer ferdi olarak aramıza katıldınız. Kursu hepinize hayırlı olur inşallah… Bu yolda başarı ile yürümenizi ümit ediyorum. Şahsım ve Osman Hocam adına hepinize candan çok teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

24 KURSİYER KATILDI

Kursa katılan antrenörlerin listesi şöyle: Ali Kesik, Ayhan Ünal, Ekrem Aydın, Engin Servi, Erden M.Or, Erdi Arslan, Erhan E.G.Oğlu, Erkan Şenvardar, Hakan Erkan, Halit Özbayram, Hasan Kaplan, H.Yılmaz Koç, İlyas Turan, İsmail Dinçer, Kadir Şirin, K. Zincirkıran, Mehmet Tekocak,  Muzaffer Taşkın, Ömer Kapancıgil, Ömer Hacısalihoğlu, Talip Bay, Utku Baş, Yalçın Arıkan ve Yusuf Tokuş.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!