UCUZ YIRTTIK: 0-0

featured

UCUZ KURTULDUK 0-0

TFF 3.Lig 2.Grup 30. haftasında Sakaryaspor ile Adliyespor Sakarya Atatürk Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.

Sakaryaspor ligin 30. haftasında evinde karşı karşıya geldiği Ankara Adliyespor’la 0-0 berabere kaldı. Temsilcimiz, aldığı beraberlikle grupta 8. sıraya gerileyerek bir fırsatı daha kaçırmış oldu.Adliyespor maçın 18. Dakikasında penaltı kazandı atışı kaleci Hüseyin çıkardı. Sakaryaspor maçın ilk yarısında net gol pozisyonu bulamadı. İkinci yarıda biraz canlandıysa da rakip Adliyespor’un daha tehlikeli pozisyonları vardı ve bunları gole çeviremediler.

PLAY-OFF HAYAL OLDU

Sakaryaspor ligin 30. haftasında evinde Ankara Adliyespor’la karşı karşıya geldi.

Yeşil-siyahlı ekip evinde kazanması durumunda grupta 5. sırada kalacağı maçtan beraberlikle ayrılarak 42 puanda kalarak 8. sıraya geriledi. İlk yarıya hareketli başlayan Sakaryaspor, rakip kaleye çok kez gitti. Ekibimiz, özellikle kanatlardan geliştirdiği atakla rakibi 45 dakika boyunca rahatsız etti. Kadroda yeni yer bulan Furat Koç, rakibin korkulu rüyası oldu. Aykut Köz’u rakip oyuncuya ceza sahasında yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Adliyespor’un kullandığı penaltıyı kalecimiz Hüseyin Bilge, direğin dibinden çıkarmayı başardı.Temsilcimiz ilk 45’te çok net pozisyonlar yakalayamasa da uzaktan bir çok kez kaleyi yokladı.

İKİNCİ YARIDA BİRAZ CANLANDIK AMA !

Temsilcimiz, ikinci devrede de rakibe göre üstün oynadı. Kontrolü sürekli olarak elinde tutan Sakaryaspor, rakibe kendi kale sahasında fırsat vermedi…  İkinci devrede teknik direktör Yavuz İncedal, oyunda önemli değişiklikler yaptı. Yeşil siyahlı takım oyuncuları, ceza sahasında bir çok pozisyon yakaladı. Oyunda önceki maçlara göre rekor sayıda korner kullanan ekibimiz ağları bir türlü havalandıramadı. Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi 0-0 Yeşil-siyahlı takım, evinde aldığı bu beraberlikle 2. lig hayallerinden biraz daha uzaklaştı. Burhan UĞUR

MAÇIN KÜNYESİ

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu*,Serdar İla** Uğur Akalp**

SAKARYASPOR: Hüseyin ** Aykut **  Efşan ** Nedim * Sertaç ** Adnan ** (Dk.89 Tevfik Işık) Furat ** (Dk.66 Turgay An*) Volkan* Canberk * (Dk.78 Ömer Yıldız*) Serkan * Feyyaz **

TEKNİK DİREKTÖR : Yavuz İncedal

ADLİYESPOR: Ömer Faruk* Uygar ** Fatih ** Taha Can* Şükrü ** İsmail * Oğuz * (Dk.86 Orçun*), Murat ** Osman ** Canberk Özçakır* (Dk.90 İbrahim), Mustafa * (Dk.90 Kadir)

TEKNİK DİREKTÖR : Özgün Kaya

SARI KARTLAR: Adnan Güngör, Nedim Köseoğlu (Sakaryaspor), Şükrü

Dk.18 Adliye savunmasından Sakaryaspor ceza alanına atılan uzun topta kaleci Hüseyin topa müdahale ederken rakibi Oğuz ile çarpıştı. Bu müdahale sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Murat Almış geçti ve bu penaltı vuruşunu kaleci Hüseyin kurtardı.

Dk.27 Adliye ceza sahası yayı üzerinde kazanılan serbest vuruşta Feyyaz Aydil’in köşeye gönderdiği topu kaleci son anda kornere çeldi.

Dk.37: Adliye’nin atağında, ceza sahamızın sol tarafından çekilen şut yan ağlarımızda kaldı.

Dk.39 Gelişen Sakaryaspor atağında Feyyaz Aydil ile ver-kaça giren Volkan Yılmaz ceza sahası çizgisi üzerinde müsait pozisyonda vurdu ancak top auta gitti.

Dk.47: Adliyespor’da ceza sahasına açılan ortaya vuran Murat Almış’un vuruşu, kalenin üzerinden auta çıktı.

Dk.58: Adliyespor oyuncusu ceza sahasının çaprazında topla elle oynadı.

Serbest vuruşu kullanan Volkan Yılmaz’ın ieçriye yaptığı orta kalecinin eldivenlerinde kaldı.

Dk.58: Adliyespor oyuncusu ceza sahasının çaprazında topla elle oynadı.

Serbest vuruşu kullanan Volkan Yılmaz’ın ieçriye yaptığı orta kalecinin eldivenlerinde kaldı.

Dk.75: Ceza sahasının önünde topla buluşan Turgay An’ın direk dibine giden şutunu kaleci kornere çıkardı.

 

adliye (1) aykut ens can berk canbwerk ens ens IMG_0940 IMG_0962 IMG_0965 IMG_1000 IMG_1003 IMG_1008 IMG_1030 IMG_1036 IMG_1048 IMG_1063 IMG_1065 IMG_1074 remazan karahasan (1) sakarya (1) serdar ila tugay kaan numanoglu (2) tugay kaan numanoglu (4)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!