Üçte üç olurmu?

Üçte üç olurmu?

Sakaryaspor  lige iyi girdi. İyi takımlarla oynadımı ? Bana göre hayır. Sakaryasporun gerçek gücünü test edecek maç veya maçlar henüz karşımıza çıkmadı. Buna karşın lige iyi başlamak bu işin umut yaratan yönü. Kadro zenginliği ,seçenekli kadro içinde kendine yer bulma savaşı Rüstemlerin havasını uyuşukluktan kurtarmak adına çok önemli bir ayrıntı. İçerde Adliyeye ,dışarıda Bergamaya üç atıp hiç yemeyen Sakaryaspor ,gecen hafta evinde kaybeden Düzyurt önünde üçte üç yapmaya fazlasıyla aday. Çok değil ,bundan iki sezon önce bizi içeride dışarıda yenen ,TFF 2 ligini görüp tekrar geriye geldiği yere dönen Düzyurtu  bilmem ama, biz o gün ki Sakaryaspor değiliz. O günlerin Sakaryasporu ile, bu günün Sakaryasporu arasında dağlar kadar fark var. Hem kadro ,hem yönetim ,hem de teknik kadro anlamında, kadro zenginliği bu ligin üstünde diye işaret edilen, TFF 2 ligini kendine hedef seçen bir Sakaryaspor var.

Hem sonra Teknik anlamda bizim birde Sportif  drektörümüz var. Düzyurt eski Düzyurtmu bilemem  biz eskiden seyrederken iki büklüm olduğumuz Sakaryaspor değiliz. Ama futbolda her an her şey olabilir. İhtiyat bu işin olmazsa olmazı . Düzyurt deplasmanda Sultanbeyli ile berabere kalmış. Payasa yenilince elinde kala kala bir puan kalmış. Yaralı aslan aslan olurmu? Dedim ya futbol bu ,içinde saklı olan o kadar çok şey var ki, sormayın gitsin. Ama futbolda birde şu gerçek var.

İyi kadro ,iyi oyuncu grubu ,birde arkasında seyreden çokluğu varsa, o evin futbol bahçesinden sürpriz biraz zor barınır Seyreden demişken onlara bir hatırlatmada bulunalım. Maçlarda hedefiniz olan komşu Kocaeli varya, onlar sekiz yıllık transfer yasağı ile boğuşurken kapalı gişe oynadıklarını biliyormuydunuz. Tekirdağ maçını 16 bin seyirciye oynamışlar. Bakalım bu akşam bizim tribünlerin seyreden rakamı nerelere kadar çıkacak. ? Buyrun size iyi takım ,iyi kadro. Size ne kalıyor tribünlere koşmak. Bilet paraları vallahi bir paket sigaradan ucuz. 5-15-25 ,gel arkadaş gel ,yeter ki gel.

( Duydum ki Başkan konbine satışlarına karşı gösterilen ilgisizlik karşısında satışları durdurup maç günü biletlerine zam yapmış) Yani yukarıdaki rakamlar eski. )Evelemeye gevelemeye gerek yok Sakaryasporun üçte üç seansını görmek isteyenler buyurun maça. Atatürk stadı sizi bekliyor. Bu akşam futbol çantasından güzel futbolla beraber Şampiyon Sakaryaspor sesleri  bayram sonrası futbol mutluluğumuz olur diyerek maça odaklanıyorum. Sizde öyle yapın ve Atatürk stadındaki futbol akşamına koşun. Hadi size iyi seyirler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!