U-19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KURALARI ÇEKİLİDİ

featured

U-19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KURALARI ÇEKİLİDİ

2016-2017 Futbol sezonu U-19 Ligi Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında İlimizi temsil edecek üç takımımız Tüvasaş Demirspor, Harmanlıkspor ve Erenlerspor U-19 takımlarının gidecekleri İl Merkezlerini belirleyecek olan kura çekimi Askf Amatör Evinde yapıldı. Kura çekimi sonrasında Tüvasaş Demirspor Kocaeli, Harmanlıkspor ve Erenlerspor da Balıkesir İli Edremit İlçesi merkezinde oynanacak olan grup müsabakalarına katılmaları kesinleşti. 4-7 Mayıs 2017 Tarihleri arasında oynanacak karşılaşmaların grup merkezlerindeki kura çekimleri de 3 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

SIKINTILAR DİLE GETİRİLDİ

Askf Amatör Evi’nde Başkan Yaşar Zımba’nın makamında gerçekleşen U-19 Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına gidecek takımların kura çekimine Askf Başkanı Yaşar Zımba, Futbol il Temsilcisi Tezcan Demir, Gençlik hizmetleri ve Spor Erenler İlçe Müdürü Yavuz Cangı ile Tüvasaş Demirspor adına Vahdettin Şarbalkan, Harmanlıkspor adına Genel Kaptan Hasip Çakar ve Erenlerspor adına da Şaban Çolak katıldılar. Kura çekimi öncesinde Başkan Zımba bir konuşma yaparak takımlarımızın yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken bu takımlarımıza nasıl yardım edilebilir konusunda da bazı fikirler verdi. Daha sonra her zaman yapıldığı gibi önce takımların görüşlerine başvurulunca 2 Balıkesir 1 Kocaeli grubu olmasının takımlar için ekonomik yönden sıkıntılar yaratacağı düşünülerek her üç kulüp te kura çekimi yapılmasını istedi. Sonuçta iki takımın isteği üzerine Tüvasaş Demirspor Kulüp Temsilcisi Vahdettin Şarbalkan her üç takım adına kura çekimine başladı. Kulübü adına çektiği kurada Kocaeli çıkınca daha sonra çekilen iki kurada da Harmanlıkspor ile Erenlerspor takımları da Balıkesir’de oynanacak grup müsabakalarına katılacaklar. Balıkesir Grubu yapılan açıklamaya göre Edremit İlçesi stadında oynanacak. Kura çekimine katılan üç kulüp temsilcisi birbirlerine başarılar dilediler ve kura çekimine ekatılanlar hep birlikte kura çekimi anısına hatıra f   otosu çektirdiler.

TAKIMLARIN GİDECEKLERİ GRUP MERKEZLERİ :

************************************************

KOCAELİ  04-07 MAYIS 2017 TÜVASAŞ DEMİRSPOR

BALIKESİR 04-07 MAYIS 2017 HARMANLIKSPOR

BALIKESİR 04-07 MAYIS 2017 ERENLERSPOR

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!