U-17 TAKIMINDAN SAVUNMA İSTENDİ

featured

U-17 TAKIMINDAN SAVUNMA İSTENDİ

Sakaryaspor U-17 takımının Pazar günü günü Ekrem Karaberberoğlu alt yapı Tesislerinde oynadığı Bursa Nilüferspor karşılaşması sonrasında Gelişim ligi departmanından Sakaryaspor hakkında ilginç bir karar verildi ve Sakaryaspor’dan “ aynı hafta içerisinde farklı yaş kategorisinden oyuncu oynatması nedeniyle savunma istenirken Teknik sorumlu Murat Özgen ile futbolcu Hakan Demircan’dan da ayrıca savunma istendi.

SAVUNMALAR GÖNDERİLDİ

Sakaryaspor ve Teknik sorumlu Murat Özgen ile futbolcu Hakan Demircan savunmalarını Tff’ye gönderirken, ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu, aslında Cumartesi günü oynayan futbolcu bir sonraki gün farklı kategoride oynayamaz maddesine göre savunma istendiğini, ancak söz konusu müsabakanın hafta arasında Çarşamba günü oynandığını ve bununla ilgili bir yasaklamanın olmadığı görüşünde bir savunma gönderdiklerini belirttikleri öğrenildi. Tff’nin yazısı aynen şöyle :

“ Sakaryaspor A.Ş Klb. Kulübü hakkında; 07.02.2016 tarihinde oynanan Bursa Nilüferspor A.Ş- Sakaryaspor A.Ş Coca Cola Bögesel Gelişim U -17 müsabakasında, aynı hafta içerisinde farklı yaş kategorilerinde oyuncu oynatması nedeniyle savunmasının istenmesine, ayrıca Teknik Sorumlu Murat Özgen ve Futbolcu Hakan Demircan hakkında resen soruşturma açılarak savunma istenmesine. “

Sakaryaspor U-17

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!