U.17 Şampiyonlar Kupalarını aldılar

featured

Son bilet Akyazı Akının

U17 ler Baraj maçında  Erenlersporu  Doğukanın golüyle  yenen Akyazı Akınspor ilimizi Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

STAD:EENLER:

HAKEMLER  Ferdi Üstün **** Erdi Öz **** Hakan Adlı ****

AKYAZI AKINSPOR:  Murat **** Batuhan **** M. Ali **** Serdar **** Kerem **** Yasin ****  A. Metehan ****  Beratb **** Emirhan **** Baha **** Doğukan ***( Celilcan ***)

ANTRENÖR: Ozan Pirinç

ERENLERSPOR: Furkan *** M. Berkant *** M. Tarık *** Erhan *** Mehmet *** Talha *** Tahircan *** Kerem *** ( Mehmet Can **( M. Görkem **) Sefa *** Hatip ***  Hasan Can ***

ANTRENÖR: Gürcan Alkan

GOL: Dk 20 Doğukan( Akyazı Akınspor)

 

Şampiyonlar Kupalarını aldılar

SASKF  Başkanı Yaşar Zımba   Şampiyon olan U-15 ve U-17 Takımlarını  şampiyon oldukları için  hepsini kutladı Zımba sizi   Sakaryada Şampiyon olarak gördük önemli olan  sizleri  Türkiye Şampiyonasında  başarılı maçlar çıkararak  ilimize  gelmenizi cani yürekten istiyorum sizler başarılı olacağınıza inanıyorum dedi.

Sakarya Futbol  İl Temsilcisi Tezcan Demir   Şampiyon olan Takımlarımızın  maçlarını hepsine yakın izledim ve güçlü olduklarını gördüm    bu Takımlarımızdan başkası  İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edemez dedim   tezim doğru çıktı   Şampiyon olan Takımlarımızı kutluyorum şampiyonada başarılar diliyorum dedi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : RAHMİ ÇAPA:

Önceki gün  U 15 ler ile U-17 lerin şampiyonlar U- 15 lerde  Demirspor. Sakaryagücüspor. U- 17 lerde  Demirspor. Adapazarıspor.ve Akyazı Akın spora

ASKF Başkanı Yaşar Zımba  İl Temsilcisi Tezcan Demir  verirken   Şampiyonların madalyalarını ise Erenler Tesisler Müdürü Sabahattin Güzel. ASKF temsilcisi Ahmet Silahçı .İsmail Ergül. Saha komiserleri derneği Mahmut Güzel  Adapazarı Kulüp Başkanı İbrahim Aygün .  Yönetici İsmet Akdemir. Saha komiser Aykut Öztırak verirken Kupalarını ve madalyalarını alan Sporcular çok mutluydular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!