U-15’LER PUANLARI PAYLAŞTI 2-2

featured

U-15’LER PUANLARI PAYLAŞTI 2-2

Ekrem Karaberberoğlu alt yapı Tesislerinde oynanan Gelişim Ligi U-15 Karşılaşmasında Sakaryaspor U-15 Takımı evinde konuk ettiği Fenerbahçe U-15 Takımı ile 2-2 Berabere kaldı.

Maçın 15. dakikasında gelişen bir Sakaryaspor atağında sağdan gelen bir ortaya Gülhan yükseldi ve vurdu top direkten geriye döndü bu defa havadaki topa  Yunus Emre kafa ile ağlara gönderdi, Sakaryaspor U-15 Takımı 1-0 Öne gfeçti. Maçın ilk yarısının sonlarında 41. Dakikada Fenerbahçe U-15 Takımı Serhat’la eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 Sona erdi.Maçın ikinci yarısında karşılıklı gol pazisyonları yaşandı. Bunlardan birinde maçın 60. Dakikasında Eyüp Fenerbahçe’yi 2-1 Öne geçiren golü kaydetti. Bu golden hemen sonra 65. dakikada Sakaryaspor Ömer Faruk’un golüyle eşitliği sağladı 2-2. Geride kalan dakikalarda pozisyonlar vardı ancak gol gelmedi ve karşılaşma 2-2 Sona erdi.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri

HAKEMLER : Muhammed Ömür- Hakan Adlı- Cem Harman

SAKARYASPOR U-15: İlhan- Serhat- Yusuf- Furkan- Bülent Can- Ömer Faruk- Mert- Yunus Emre- Necati- Gülhan- Ömer Kazım ( A. Görkem (Dk. 14 )

TEKNİK SORUMLU : Furkan Köseoğlu

FENERBAHÇE U-15 : Umut Eren- Mithat-( Mikail Dk. 25 ) Fatih- Kemal- Yakuphan- Emin can- Eyüp- Bekir-( Umut Dk.  Oğuz Kaan- Önder- Serhat ( Umut Dk. 61 )

TEKNİK SORUMLU : Saffet Akbaş

GOLLER : Dk. 14  Yunus Ekre Dk. 65 Ömer Faruk ( Sakaryaspor ) Dk. 41 Serhat Dk. 60 Eyüp ( Fenerbahçe

sakaryaspor-u-15 u-15-ens-3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!