U-15’LER HÜSRANA UĞRADI 1-5

featured

U-15’LER HÜSRANA UĞRADI 1-5

Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde oynanan Coca Cola Gelişim Ligi U-15 Karşılaşmasında Sakaryaspor U-15 Takımı çetin cevize çattı ve ilk yarısını 4-1 geride kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında da Kasımpaşa’nın golüne mani olamadı ve karşılaşmadan sahasında 1- 5 Yenik ayrıldı. Sakaryaspor U-15 Takımı maçın 7. Dakikasında Ömer Faruk’un golüyle 1-0 Öne geçti maçın 15. dakikası ise Sakaryaspor için kırılma anı oldu. Bu dakikada ceza alanı çizgisi üzerinde yapılan bir hareket sonrası  maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı gole çevrilince Sakaryaspor savunmasında telaş başladı ve goller de ardı ardına gelmeye başladı. Yan toplardan fizik gücü üstün Kasımpaşa forveti kafa ile iki gol buldu. Kasımpaşa ilk yarıyı 29. Dakikada bulduğu golle 4-1 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor dirense de sonuç alamadı ve ikinci yarıdaki tek gole de engel olamayınca sahadan 5-1 Yenik ayrıldı ve zirve mücadelesinde büyük bir yara aldı.

SAHA: Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı tesisleri

HAKEMLER : Zeki Erdem Şen- Ömercan Yelep- Önder Demir

SAKARYASPOR U-15 : Şahan** Serhat** Yusuf** Furkan** Emir Eren** ( Ö Kazım** ) Ömer Faruk*** Mert*** Yunus Emre**( Beytullah** )  Necati** ( Talha Dk. 76 )A. Görkem**( Yusuf** ) Gülhan***

TEKNİK SORUMLU : Furkan Köseoğlu

KASIMPAŞA U-15 : Umut*** Enes Recep*** Çağatay*** Erdem***( Muratcan** ) Umut*** Anıl*** Zagros*** Erdem*** Aykut***( Emirhan Dk. 70 ) Orkun*** Eren*** ( Ö. Talha*** )

TEKNİK SORUMLU : Güngör Öztürk

GOLLER : Dk. 7 Ömer Faruk ( Sakaryaspor ) Dk. 15 Orkun penaltıdan Dk. 20 Umut Dk. 27 Erdem, Dk. 29 Aykut Dk. 58 Eren ( Kasımpaşa )

sakaryaspor-u-15

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!