U 15 ler Yalova ve Bartında

featured

U 15 ler Yalova ve Bartında

Sakarya Amatör futbolunun alt yapı liglerinde başarılı olan takımların Türkiye şampiyonası sınavları 23-26 Mart tarihlerinde devreye girecek.

Sakaryagücü dört takımlı Bartın grubuna düşerken  ,

diğer temsilcimiz Demirspor Yalova grubuna düştü. Sakarya gücü Demirspora göre daha zayıf gözüken bir grupta mücadele verecek.

BARTINDA KİMLER VAR ?

 

23-26 Mart tarihlerinde başlayacak olan U 15 ler ilk tür maçlarında Bartın grubunda  dört takım tek devre lig usulu mücadele verecekler. Birinci olanın  ikşinci tura çıkaçağı Bartın grubunda Temsilcimiz Sakaryagücü ile birlikte Zonguldak Saray, Bolu Elvan İnş. Ve Kastamonu 1966 takımları yer alıyor.

DEMİRSPOR  YALOVADA

Sakaryagücü ile birlikte ilimizi U15 lerde temsil edecek olan Demirspor altılı grupa düştü.23-26 Mart tarihleri arasında Yalovada  yapılacak karşılaşmalarda  Demirspor ile birlikte iki İstanbul,iki Kocaeli takımı ve 1299 Bilecik Belediye takımları yer alıyor. Bu grup önce üçerli iki grupa bölünecek. Sonuçta Yalova birincisi  gruplarını birinci bitiren iki takım arasında oynanacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!