U-14’LERDEN NET SKOR 3-1

Geçen hafta İstanbul’da Fatih Karagümrük deplasmanından  3-1’lik bir yenilgi ile dönen yeşil-siyahlılar Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı tesislerinde karşılaştığı Darıca Gençlerbirliği karşısında 3-1 Galip geldi.

RAHAT BİR OYUNDAN SONRA GELEN ÜÇ PUAN

Sakaryaspor U-14 Takımı maçın ilk on dakikasında tutuk başladı ama ilerleyen dakikalarda peşpeşe bulduğu iki golle rahatladı. Maçın 12. dakikasında Yusuf Sarohan ve 17. Dakikada Yunus emre’nin golleri ile Sakaryaspor U-14 Takımı ilk yarıyı 2-0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısında 55. Dakikada Darıca G. Birliği Alperen’in golüyle farkı bire indirdi ama 67. Dakikada ileriye çıkan Furkan attığı golle maçın da skorunu tayin etti.

SAHA : Ekrem Karaberber Alt yapı

HAKEMLER : Bahadır ileri*** Furkan Aydar*** Ozan Gürleyik***

SAKARYASPOR U-14 : Şahan*** Serhat*** Beytullah*** Furkan*** Bulünt Can*** Emir Eren*** Gülhan*** Ömer Kazım*** ( İzzet Hakan*** ) Yunus emre*** M. Yusuf*** ( Mert*** )  Yusuf Sarohan***

TEKNİK SORUMLU : Furkan Köseoğlu

DARICA G.BİRLİĞİ U-14 : Ahmetcan** İsmail** İlhan** Nihatcan*** Yusuf** ( Batuhan** ) Furkan** Emre*** Alper ** Burak** Alperen*** ( Gökdeniz 70+1) Fatih**

Çağatay*** )

TEKNİK SORUMLU : Mustafa Alıcı

GOLLER : Dk. 12 Yusuf Sarohan Dk. 17. Yunus Emre Dk. 67 Furkan ( Sakaryaspor ) Dk. 55 Alperen ( Darıca G. Birliği )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!