U-14’LER KARTAL’I RAHAT GEÇTİ 2-0

featured

U-14’LER KARTAL’I RAHAT GEÇTİ 2-0

Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı Tesislerinde oynanan erteleme karşılaşmasında Sakaryaspor U-14 Takımı, Kartalspor U-14 Takımı karşısında ikinci yarıda oynadığı harika futbolla 2-0 yendi. İlk yarısı 0-0 Berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da gol pozisyonları buldu. Bunlardan birinde maçın 54. Dakikasında Azat’ın pasını ceza alanı çizgisi üzerinden çok iyi değerlendiren Soner Dinç Sakaryaspor U-14 Takımını 1-0 Öne geçirdi. Maçın son dadikaları oynanırken 69. Dakikada Sakaryaspor bir penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Soner kaleciyi ters köşeye yatırarak farkı ikiye çıkarttı ve karşılaşma da 2-0 Sakaryaspor U-14 Takımının galibiyeti ile sona erdi.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu alt yapı Tesisleri

HAKEMLER : Hakan Adlı***- Oğuz Satıroğlu*** M. Basri Batmaz***

SAKARYASPOR U-14 : Yuşa*** Uğur*** Ruhi*** Yalçın*** Ömer Faruk*** Azat*** Kerem*** Seymen Salih*** ( Yasin )- Soner****( Aydın Berk Dk. 70 )- Gökdeniz*** M. Miraç****

TEKNİK SORUMLU : Osman Kılıç

KARTALSPOR U-14 : Erenay** İbrahim** Umut*** Anıl Yiğit** ( Eren Tellioğlu )- Adilcan** Azi Buğra*** Enes Eren*** Ahmet** Miraç**( Yusuf Hamza** ) – Emirhan***  Eren***( Tuğkan Dk. 65 )

TEKNİK SORUMLU : Muzaffer Türkoğlu

GOLLER . Dk. 54-70 ( penaltıdan ) Soner ( Sakaryaspor U-14 )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!