U-14 MİLLİ TAKIMINDA 2 SAKARYA’LI

featured

U-14 MİLLİ TAKIMINDA 2 SAKARYA’LI

U14 Milli Takımının hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı

YUŞA TIĞRAK VE AZAT TARIM U-14 MİLLİ TAKIM KAMPINDA

U14 Milli Takımımızın, 11-14 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul’da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 11 Nisan 2017 Salı günü saat 17.00’de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak. Teknik Direktör Güngör Şahinkaya yönetimindeki U14 Milli Takımı’nın aday kadrosuna Sakaryaspor U-14 Takımının başarılı golcüsü Azat tarım da çağırıldı. Futbolu çok sevdiklerini  söyleyen, Azat Tarım ve Yuşa Tığrak , “Milli takıma seçilmekten çok mutluyuz . .Antrenörlerim ve ailem sayesinde buralara kadar geldik. Bizi buralara getirdikleri için antrenörlerimize çok teşekkür ederiz. Arkadaşlarım da hiçbir zaman desteklerini eksik etmediler.elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandılar.

Azat Tarım ise, milli takıma çağrıldığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek, “1 yıldır Sakarya sporumuza ğeldim . Milli takıma seçildiğim için mutluyum. tüm hocalarımıza takım arkadaşlarımıza aileme herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.HABER: Sırrı ŞANLI

Yuşa TIĞRAK    Sakaryaspor A.Ş.    Kaleci       01.01.2003

Azat TARIM    Sakaryaspor A.Ş.    Forvet     05.08.2003

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!