U-12 LİGİNDE MUTLU SON

featured

U-12 LİGİNDE MUTLU SON

U-12 Liginde Aslan Fk Şampiyonluğunu ilan etti.

TÜVASAŞ DEMİRSPOR ÜÇÜNCÜ OLDU

Sakarya U-12 Ligi play-off karşılaşmalarında başarılı olarak final oynamaya hak kazanan Aslan Fk- Sakarya Starspor karşılaşması !5 Temmuz nedeniyle Cumartesi gününe alındı ve Erenler Stadında oynanan final karşılaşmasında rakibi geçen sezonun şampiyonu Sakarya Starspor’u biri penaltıdan olmak üzere 2-0 Yenen Aslan Fk, bu ligde şampiyon oldu. Bu karşılaşmadan önce oynanan 3.lük-4.lük karşılaşmasında da rakibi Sakaryagücü U-12 Takımını yenen Tüvasaş Demirspor U-12 Takımı 3.lüğü elde ederken, Sakaryagücü de 4. Lük kupasının sahibi oldu.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Sporcu velilerinin yoğun bir ilgi gösterdiği final karşılaşmanın sonunda başarılı olan takımlara kupaları verildi. Sakarya Futbol İl temsilcisi Tezcan demir’in organize ettiği kupa töreninde Şampiyon olan Aslan Fk Sakarya Askf Başkanı Yaşar zımba verirken,  finalde kaybederek ikinci olan Sakarya Starspor’un kupasını da , Gençlik Hizmetleri ve Spor Erenler İlçe Müdürü Yavuz çangır, üçüncü olan Tüvasaş Demirspor takımının kupasını İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan yıldırım ve 4. Olan Sakaryagücü U-12 Takımının kupasını da Tüfad Sakarya İl Başkanı Tamer İlaçan verdiler. Kupa töreni sonrasında sporcular sevinçlerini velileri ile paylaştılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!