U-11 LİGİNDE SAKARYASPOR İLK DÖRDE GİREMEDİ

featured

U-11 LİGİNDE SAKARYASPOR İLK DÖRDE GİREMEDİ

Atılganspor’un şampiyon olduğu U 11 Liginde Sakaryaspor ilk dörde bile giremedi.

FUTBOL OKULLARI ÖN PLANA ÇIKTI !

Nejat Ersin Futbol okulunun oyuncu kadrosundan oluşan Atılganspor U 11 grubunda zirve yaparken ikinciliği yine Fenerbahçe’nin futbol okul kadrolu Serdivan 1907 kaptı. Miniklerin liginde Yıldırımspor üçüncü Sakaryagücü ise dördüncü oldu. Türk Futboluna sunduğu yıldızlarla övünen Yeşil-Siyahlılar ise Miniklerde tam bir fiyasko çıktı ve hayal kırıklığı yaşadı.

BU KULÜPLER NEREDE?

Son yıllarda Büyükşehir Belediyesine bağlanan Sakaryaspor Altyapısında son dönemlerde bomba üzerine bomba yaşanıyor. Son U 11 liginde ilk dörde giremeyen Yeşil-Siyahlıların yanı sıra bu ilin altyapısı güçlü denilen Harmanlıkspor, Demirspor, Erenlerspor, Tekspor, Adapazarıspor ve Sapanca Akademispor’un da başarısız olması oldukça dikkat çekiciydi. Altyapılarda verilen eğitimin ne kadar önemli olduğu son yıllarda daha çok öne çıkarken tesislerde büyük yatırımlar yaptığını her fırsatta dile getiren, bu ilin tüm takımlarından oyuncu alabilme şansı olan Sakaryaspor’un ilk dörde girememesi kadar finali iki Futbol Okulu olan Nejat Ersin ve Fenerbahçe ağırlıklı Atılganspor ile Serdivan 1907’nin oynaması oldukça ilginçti.

BU AYIP TA SİZE YETER !

Gruplarda zorlanan ve Play-Off maçlarında tam bir hayal kırıklığı yaşatan Sakaryaspor’un ilk dörde girememesi Sakaryalı futbol severlerinde dikkatine çekerken Altyapının gerçek yüzü de bu başarısızlıkla daha net olarak ortaya çıktı. Yaşanan bu skandal sonuç karşısında Gençlik Gelişim Sorumlusu Tamer İlaçan’ın da oldukça üzgün ve kızgın olduğu konuşuluyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!