Turnuvalara Büyükşehir Damgası

featured

Turnuvalara Büyükşehir Damgası

Büyükşehir Karate Takımı sporcuları Enes Erkan ve Aleyna Sezer katıldıkları turnuvaları başarılı ile tamamladı. Dünya Şampiyonu Enes Erkan Fransa’da altın madalya kazanırken, Aleyna Sezer ise; Almanya’da çıktığı müsabakalardan galibiyetle ayrılarak Türkiye Milli Takımı’nın şampiyon olmasında büyük rol oynadı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı sporcuları Enes Erkan ve Aleyna Sezer milli forma altında katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar elde etti. Avrupa ve Dünya Şampiyonu Enes Erkan 22-24 Ocak tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Karate 1. Premier League Paris Open turnuvasında finalde Shahin Atamov ile karşılaştı. Courbertin Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mücadelede Enes Erkan rakibini 3-0 ile geçerek altın madalyanın sahibi oldu. Ayrıca Almanya’da düzenlenen Almanya Karate Milli Takımı ile Türkiye Milli Takımı arasında ikili dostluk karate şampiyonasında mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Aleyna Sezer rakiplerini yenerek bayan takımının şampiyon olmasında büyük rol oynadı.

 

Enes Erkan’dan Altın Madalya

Başarılı sonuçlarından dolayı sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Fransa ve Almanya’dan çok güzel haberler aldık. Aleyna Sezer, çıktığı maçları kazanarak milli takımımızın şampiyon olmasında önemli bir rol üstlendi. Ayrıca Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcumuz Enes Erkan da Fransa’da altın madalya kazanarak bizleri bir kez daha gururlandırdı. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Milli Takıma Daha Fazla Oyuncu

Bayraktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Milli takıma oyuncu göndermek bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Kulüp olarak milli takıma daha fazla oyuncu gönderebilmek hedefini taşıyoruz. İnşallah aynı ciddiyet ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürerek ülkemizi daha fazla oyuncuyla temsil ederiz. Tekrardan tüm sporcu arkadaşlarımızı ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum.”

1 2 3 Orhan Bayraktar

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!