Turnuva ve Şampiyona var

Teak Wondo’da Turnuva ve Şampiyona hazırlıkları aralıksız sürüyor. Sporcular önce Eskişehirde turnuvaya, daha sonra Türkiye şampiyonasına katılacak

 Teak Wondo’culara maşallah

Turnuva ve Şampiyona var

Sakarya gençlik merkezi spor kulübü Teak wondo takımı genç ve büyük sporcuları   Eskişehir’de yapılacak özel turnuva ile Ocak ayında yapılacak Türkiye şampiyonası için çalışmalarını sürdürüyor.

Programlı antrenman

Taek Wondo Antrenörleri Cemil Ot, Cemal Saydam ve Coşkun Çakmak nezaretinde çalışan 80 sporcu programlara göre ayrı saatlerde çalışmalarını sürdürüyor. Taek Wondo sporunun bir çok teknik özelliklerinin bulunduğunu belirten antrenör Cemal Ot “ Biz var gücümüzle çalışıyoruz, Taek Wondo’da Sakarya bölgesi olarak çok iddialıyız” dedi.

Önce Turnuva,sonra şampiyona

Çalışmalarını Atattürk spor kompleksi, Lütfü Yaman spor salonu üst salonunda sürdüren Sakarya gençlik merkezi spor kulübü Teak wondo takımı genç ve büyük sporcuları  önce 29 Ekim Cumhuriyet kupası turnuvası için Eskişehir gidecek, sporcular Antrenörleri Cemil Ot, Cemal Saydam ve Coşkun Çakmak nezaretinde Ocak ayında yapılacak Türkiye Teak Wondo şampiyonası için çalışmalarına devam edecekler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!