TURNALI BAŞARIYA DOYMUYOR

TURNALI BAŞARIYA DOYMUYOR

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu okul sporları Yıldızlar 2’inci Küme Masa Tenisi Müsabakalarında Kaynarca Turnalı Hacı Osman Akgün Ortaokulu hem kızlarda hem erkeklerde Sakarya 2’incisi oldu.

2017 – 2018 Sakarya Okul Sporları Masa Tenisi Yıldız Erkekler 2’liği kupası alma başarı gösteren takım Murat Celep, Eren İskender, Musab Baldan, İsmail Hamzaoğlu, Fatih Yanbul oluşurken 2’incilik kupası alan Yıldız Kızlarda takımında ise Sümeyye Köse, İrem Pistil, Sema Yaren Haliloğlu yer aldı

SIKI ÇALIŞMANIN SONUCU

İki gün süren turnuvayı değerlendiren Beden Eğitim ve Spor Öğretmeni Sema Şahin, “Bir çok okulun katıldığı müsabakada iki gün boyunca mücadele eden, ter akıtan değerli öğrencilerim hep en iyisini hak ediyor. İki gün boyunca ellerinden geleni yaptılar, bu sonuca düzenli antrenmanlar, sıkı çalışma, disiplin sonucunda ulaştılar. Özel okullara, merkezdeki daha gelişmiş imkanlara sahip okulların öğrencileriyle başa baş yarışmaları da başarılarını taçlandırıyor.

Çocukların diğer yarışmacılarla kaynaşmaları, yeni arkadaşlar edinmesi, ufuklarının, vizyonların açılması bir anlamda sosyalleşmeleri de beni bir o kadar mutlu etti. Sonuç olarak o yüzlerindeki gülücükler her şeye değdi. Bizi bu süreçte maddi manevi destekleyen okul yöneticilerime, öğretmen arkadaşlarıma, velilerime, öğrencilerime çok teşekkür ederim.” dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!