TÜRKİYE ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN YILMAZER’E ZİYARET

featured

TÜRKİYE ŞAMPİYONUNDAN BAŞKAN YILMAZER’E ZİYARET

Kick Boks’ta Türkiye Şampiyonu olan Sapanca Belediyesi Minder ve Ring Sporları Merkezi sporcusu Muhammet Emir Uysal, Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti.

BAŞKAN YILMAZER TEBRİK ETTİ

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2017 faaliyetlerinde yer alan 15 Temmuz Şehitleri Kick Boks Türkiye Şampiyonası; büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde 64 ilden 3 bin 500’e yakın sporcunun katılımıyla Bolu’da gerçekleşti. Şampiyonada Sapanca Belediyesi Minder ve Ring Sporları Merkezi adına mücadele eden Muhammet Emir Uysal, tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Şampiyon sporcumuz ve merkez teknik direktörü Serkan Yılmazer ile birlikte Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmazer başarısı dolayısıyla teknik direktör Serkan Yılmazer ve Muhammet Emir Uysal’ı tebrik ederek kendisine altın hediye etti. Yılmazer, “İlçemizin sportif faaliyetlerde öne çıkması Sapanca adının tüm Türkiye’de bu tür başarılarla duyurulması bizleri hem gururlandırmakta hem de mutlu etmektedir” dedi. Teknik direktör Yılmazer ise destekleri için Başkan Yılmazer’e teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!