Türkiye Şampiyonu Olmak İçin Sakarya’da Pedal Çeviriyorlar

Türkiye Şampiyonu Olmak İçin Sakarya’da Pedal Çeviriyorlar

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları (Büyük Erkek, Genç Erkek, Büyük Bayan, Master Erkekler +35, Master Erkekler +40, Master Erkekler +50 ) Söğütlü’de start aldı.

Büyük Erkek, Genç Erkek, Büyük Bayanlar ve Master Erkekler +35, Master Erkekler +40 ve Master Erkekler +50 kategorilerindeki Kulüp takımları ve ferdi lisanslı sporcuların pedal çevirdiği Türkiye Bisiklet Şampiyonasının Söğütlü Etabında 184 sporcu madalya aradı.

Söğütlü’de yapılan Bisiklet Yarışlarında Genç Erkeklerde, Büyük Bayanlar ve Masterlar 18 Km., Büyük erkekler ise 36 km. pedal çevirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye sporcusu Ahmet Örken , rakiplerini geçerek beşinci kez Türkiye Şampiyonu oldu. Konya Torku Şekerspor’dan Muhammet Atalay ikinci olurken Ferit Can Şanlı ise Türkiye üçüncü oldu.

Söğütlü’deki yarışları Vali Yardımcısı M.Fatih Çiçekli, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya B.Ş.B. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar birlikte takip ettiler.

Ödül töreni öncesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Söğütlü Belediye Başkanlığınca  protokol üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Protokol üyeleri Büyükler Kategorinde başarılı olan sporculara madalyalarını ve ödüllerini birlikte takdim ettiler.

Argon 18 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Yarışları 04 Temmuz 2018 tarihinde Karaman-Camili yolunda,  05 Temmuz 2018 tarihinde ise Eski Atatürk Stadında başlayacak ve Taraklı İlçesinde sona erecek.

 

TÜRKİYE BİSİKLET ŞAMPİYONASI YARIŞ PROGRAMI

4 TEMMUZ 2018 (ÇARŞAMBA) Yol Yarışı

Yer : KARAMAN – SAKARYA VALİLİĞİ ÖNÜ  ( 1 TUR 8.60 )

09:00  MASTERLAR   :  7 TUR  toplam: 60.20

09:05 BÜYÜK BAYANLAR    :  7 TUR toplam : 60.20

05 TEMMUZ 2018 (PERŞEMBE) Yol Yarışı

Yer : ESKİ ATATÜRK STADYUMU – TARAKLI

09:00 BÜYÜK ERKEKLER  : 135 KM

15:00 GENÇ ERKEKLER    : 101 KM

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!