TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜLER

featured

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜLER

Sakarya Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü Bisiklet takımı sporcuları, Türkiye Şampiyonasına damga vurdu.  Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi bisiklet takımı , yol yarışlarında Türkiye Şampiyonu oldu. Kazım Karabekir Ortaokulu Bisiklet takımı da yol yarışlarında Türkiye 2.’si, zamana karşı yapılan yarışlarda ise Türkiye 3. ‘sü oldu.

KAZIM KARABEKİR ÜÇÜNCÜ OLDU

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bisiklet Gençler-Yıldızlar Türkiye Birinciliği, Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde yapıldı. Sakarya’lı Bisikletçiler,  şampiyonaya damga vurdu.  Okullararası Türkiye Şampiyonasının ilk gününde zamana karşı yapılan yarışında Sakarya Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü sporcuları , aynı zamanda Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencileri takım halinde Türkiye 3.’sü Oldu. Zamana karşı yapılan yarışlarda ,Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi olan Emine Adıgüzel Türkiye 4.’sü , Hacı Zehra Akkoç Kız Lisesi öğrencisi Dilara Gül Türkiye 2.’si , Şuranur Topçu ise Türkiye 4.’sü oldu.

Şampiyonanın 2.Gününde yapılan yol yarışında Sakarya Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü sporcuları  , aynı zamanda Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencileri takım olarak Türkiye 2.’si oldular.

ŞURANUR TOPÇU TÜRKİYE İKİNCİSİ

Yol yarışında Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Emine Adıgüzel Türkiye 3.’sü  olurken, Hacı Zehra Akkoç Kız Lisesi öğrencilerinden Şuranur Topçu ise Türkiye 2.’si ,  Dilara Gül ise Türkiye 3.’sü oldu. Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi Bisiklet takımı, tüm rakiplerini geride bırakarak, takım olarak Türkiye Şampiyonu oldular. Bisikletçilerin Sakarya’ya Türkiye şampiyonluğu ve madalyalarla dönmesine çok sevindiklerini ifade eden Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Sporcularımızın yetişmesinde pay sahibi olan başta velilerimiz, antrenörlerimiz ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.  Sporcularımızı kutluyor,  başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!