Türkiye , İlimizde Oynanan Maçta Bulgaristan’ı Farklı Yendi

featured

Bulgaristan’a Fark Attılar

Türkiye , İlimizde Oynanan Maçta Bulgaristan’ı Farklı Yendi

 

Türkiye U15 Milli takımı , Bulgaristan Milli takımını 108 -66 yendi

9 Temmuz 2017 Tarihine kadar ilimizde kamp yapacak olan Türkiye U15 Erkek Basketbol Milli Takımı, Antrenmanlarını Adapazarı Atatürk Spor Salonunda yapıyor.

Bulgaristan ile 3 özel hazırlık müsabakası oynayacak olan Türkiye U15 Milli Takımı , ilk hazırlık müsabakasını Adapazarı Atatürk Spor Salonunda  oynadı.

Burak Aktaş ve Esra Yıldız’ın hakem olarak görev yaptığı hazırlık müsabakasında Türkiye U15 Milli takımının ilk 5’inde  , Emir Oflaz, Tibet Görener, Alperen Şengün, Furkan Haltalı, Atacan Atsüren , Bulgaristan U15 Milli takımı ise Kristian İkonomov, Adrey Dulgeru, Vasil Popov, Deyan Yurukov ve Victor Margaritov’dan yer aldı.

Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev , İlimizde kamp çalışmalarını sürdüren Türkiye Basketbol U14 Erkek Milli Takımı ve sporseverler , hazırlık maçını yakından takip ettiler.

Türkiye U15 Milli takımı Erhan Ernak , Bulgaristan U15 Milli takımı ise Hristo Cenov antrenörlüğünde hazırlık maçına çıktı. Milli takımda Evren Ekinci, Enes Bayraktar, Ozan Koşi, Lemi Şengül, Ege Ülker   , Özcan Korkut, Umut Şenel, Saper Davit Mutaf, Fatih Mehmet Bardak, Efe Sarıca ilerleyen dakikalarda hazırlık müsabakasında forma giyen isimler oldu.

Milli takım, Bulgaristan karşısında ilk hazırlık maçına tutuk başladı.  6 Periyot üzerinden oynanan müsabakaya Konuk Ülke, ilk periyodu 14-13 önde tamamladı. Daha sonra toparlanan milliler, ilk yarıyı 30-26 önde bitirdi. 3. Periyodda da mili takım , konuk ekip

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!