TÜFAD SEZONA HAZIRLIK SEMİNERİ YAPILDI

featured

TÜFAD SEZONA HAZIRLIK SEMİNERİ YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri “ Tüfad Sezona Hazırlık Semineri “ Orhangazi Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Seminerini açılışında Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba ile başkan yardımcıları Recep Odabaş ile İsmail Ergül hazır bulundular.

ANTRENÖRLER PÜR DİKKAT DİNLEDİLER

Türkiye Futbol Federasyonu Eğitimcisi M. Emin Yılmaz’ın sunumunu yaptığı seminer sabah 09.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Seminerin açılış konuşmasını Tüfad Sakarya İl Başkanı Tamer İlaçan yaparak seminerin öneminden bahsetti ve katılanlara teşekkür etti. Daha sonra hazırlanan slayt gösterileri zile antrenörlerin biri yıl içerisinde neler yapmaları gerektiğini anlatan bir sunum yapan M. Emin Yılmaz yıllık programda antrenörlerin nelere dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Seminer’de verilen bir aradan sonra saat 14.00’da ikinci bölüme geçildi. Seminer sonrasında açıklamalarda bulunan Tüfad İl Başkanı tamer İlaçan katılımlarından dolayı ve gösterdikleri ilgi nedeniyle antrenörlere ve  sunumu gerçekleştiren M. Emin yılmaz’a teşekkür ederek bu seminerlerin antrenörlerin başarılı bir sezon geçirmeleri için gerekli olduğunu vurguladı.

Seminer-1 Seminer-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!