Transfer bu .. ( Gelen olduğu gibi gidende olabilir)

featured

Transfer bu .. ( Gelen olduğu gibi gidende olabilir)

Sakaryasporda ki transfer hareketliliği gecen haftada sürdü. Fenerbahçe’nin gelecek vaat eden oyuncularından 21 yaşındaki Ramazan Civelek Sakarya spordaki üçüncü Ramazan oldu. Gecen yıl kupada forma giyen , zaman zaman FB nin lig kadrosunda ismi gecen Ramazan Civelek için futbol methiyesi aldık. Yeşil Siyahlı ekimizin seçenekli kadrosundaki oyuncu sayısı bir hayli arttı. Kulübe yakın cevreler kadro derinliği şişkinlik yaparsa ,gelen olduğu gibi gidende olur ,transfer düşüncesini önümüze koydular.

NOT Bu Salı sofrası sizin önünüzde olduğu an beklide yeni Sakaryasporun içinde olupta, dışarıda kalacak olanlar belli olmuş olabilir.

BAŞKANIN MEDYA TAKINTISI ( İLK DEĞİL)

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürsesin her alanda attığı ilgi çekici hamleler var. Bizim Başkanın Allah’ı var Sakaryasporu siyaset arenasın dada tartışma ortamına sokarken, kendinini de bu işin içine bir vesile ile yerleştiriyor. Son olarak bir zamanlar Can ciğer kuzu sarması olduğu , bol bol Sakaryaspor haberleri ulaştırdığı gazetenin baba oğul yazarları ile girdiği polemikle gündeme taşındı. O haklı bu haklı biz bu işin orasında değiliz. Bu gelişme doğrultusunda Gürses Başkan Medyanın Rüstemlere girişi için bir takım şartlar koymuş. Kapıya ismi verilen ikilinin içeriye girmesi kesinlikle yasakmış. Olmadı Başkanım, şık düşmedi. Bu yoldan haklılığını kanıtlayamazsın. Medyayla takışmak sana artı yazmaz. Sakaryaspordan ayrıldığında   Medyayla tartışan Başkan  unvanını  cebine koyup gidersin. Hoş gidecek gibide durmuyorsun ya ..

ÜÇ RAMAZAN

Sakaryasporun TFF 1 ligini hedeflemek adına kurduğu oyuncu grubu içinde bir değil, iki değil,tam üç Ramazan var. Biri FB den, biri Boluspordan ,biride Eyüp’ten geldi. Üçü içinde önüme çok iyi futbol düşüncesi kondu. Boluspordan alınan stoper  Ramazan  Sal ,Burak Bekaroğlu ile çok iyi bir ikili oldu. Eyüp’ten alınan  ,alt yapısında gurbetçi futbol kökenliği yatan Ramazan Çevik’in iyi futbolcu olduğu ama hazırlık döneminde yanlış yerde oynatıldığı ve de az süre aldığı için gerçek anlamda kendini gösteremedi diyenler var. Son transfer Ramazan Çivelekin, benimde tespitlerim içinde yer alan,  hücum da ki sol kanat aksaklığını gidermek adına çok isabetli transfer olduğu yolundaki düşünceler futbol topunun gezdiği alanlarda konuşuluyor. Ne diyelim Ramazanı bol Sakaryaspor umarız bizi herkesin işaret ettiği ikinci hedefe taşır.

ASKF DEN BÖLGESEL DÜŞÜNCE

ASKF Başkanı gecen hafta Bölgesel ligde mücadele veren üç temsilcimizin Başkanlarını Sapancada bir yemek masası etrafında toplamış. Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürsesin de katıldığı  Bölgesel toplantının içinden TFF 3 lige Sakaryadan çıkacak takım adına ortak düşünce çıkmış. Başkan Zımba diyor ki ,içsel çekişmeye edelim,içsel rekabet devam etsin buna sözüm yok. Ancak bu süreçte TFF 3 ligine yakın takımın ismi,rengi ne olursa olsun, hem bu lig te mücadele eden diğer  takımlardan ,hem taraftarlardan destek görmeli düşüncesi Bölgesel futbol topunun gezdiği masanın üstüne konmuş. Başkan Zımbanın TFF 3 ligine Sakaryadan bir takımın çıkması adına attığı adıma,bu konuda verilecek birliktelik resmine  bizde buradan el veririz. Sakarya Amatör futboluna damga vurmuş isimlerden olan Rahmetli Vedat Savaş yıllar önce bu konuda buna benzer bir düşünceyi benimle paylaşmıştı. Nurlar içinde yat sevgili dostum.

ALO MERKEZ TV ( BOLU)

Sakaryanın nüfusu bir milyona yaklaştı. Uyduda olmayan iki karasal yayın yapan TV ler gitti, her şey bitti. TV yokluğunda onları da arar olduk.  Bir rivayete göre Sakarya uyduya çıkacak ama ne zaman ?  Ufacık Bolu ilinin bile Uyduda TV si olduğunu Boluspor Sakaryaspor maçı sayesinde öğrendik. Kabinede Bakanımız yok, her alanda yalnızlık kaplamış Sakaryayı bırakın bari uyduda bir TV si olsun. Alo Sakaryanın büyükleri nerdesiniz be . Alo Uydu TV anonsu yapanlar ne oldu TV 264  ne zaman ekranlarımızı süsleyecek. Bekliyoruz efendim.

ÖZDEMİR  DEĞERLENDİRME

Yeni Sakaryaspor için şehirde ,spor kamuoyunda umut rüzgarları eserken Teknik sorumlumuz Osman Özdemir Özel maçlar için yaptığı değerlendirmede ne demiş ona bi bakalım. Galibiyetler den de ,yenilgiden de ,beraberlikten de gelecek adına çıkaracağımız dersler var demiş. Bizi takip edenler bilirler, bizde özel maçlar buna benzer bir düşünceyle karşınıza çıkmıştık. Özel maçların içindeki sonuçları değil, önünüze koyduğu bilgileri bir kenara not edeceksiniz demiştim. Futbolun dili bir, Yeter ki siz teşhiste hata yapmayın.

BAŞKAN ERKEN HAVALANMIŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu  Sakarya sporu anlatırken ağzından bal damlıyor sanki. Bu sezon çok güzel geçecek, Keyifli maçlar izleyeceğiz, Sakarya güçlü bir kadro kurdu,Kalite farkı bu ligin üstünde tespitleri bana değil ,Başkan Zeki Toçoğluna ait. Başkanın bu görüşlerine saygı duymak gerek. Futbolu bilen , yakın takibe alan bir Başkan kimliği var. Yinede hatırlatmak gerek, Erken teşhis hayat kurtarırda bu sağlıkla ilgili. Başkana birde şunu sormak isterim Sakaryaspor bu ligin üstünde mevkisin de yalnız mı? Başka rakipleri yok mu? Bu soruları soran bendenizde Başkana Sakaryasporun kalitesi konusunda  ,zirveyi kovalayacağı yolunda el veririmde ,sonu konusunda tereddütlerim var. Görmedik , bilmiyoruz ama grubumuzda bizden daha güçlü takımların olduğu bilgisi ortalıkta cirit atıyor .Efendim bu haftalıkta benden bu kadar. Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!