TOYOTA’DAN EYMEN’E YARDIM KAMPANYASI

featured

TOYOTA’DAN EYMEN’E YARDIM KAMPANYASI

Toyota Fabrikası çalışanlarının kurduğu Yardım Gönüllüleri Sosyal medyada ve yazılı basında karşılaştığımız Sakarya’da SMA Hastası olan 6,5 Aylık Eymen Çapkın için bir yardım kampanyası düzenledi. Toyota Yardım gönüllülerinin hazırladığı yardım programına göre Kampanya Cuma günü saat 08.00’da başlayacak ve 1 Nisan Cumartesi günü saat 23.00’da sona erecek.

Yardım kampanyası için yemekhanelerin önüne yardım sandıkları konulacak.Ayrıca Cuma namazı sonrasında Camide kurulacak yardım sandıklarına Eymen için yardım istenecek. Toyota Yardım gönüllüleri tarafından yalpan açıklamada “ Eymen’in tedavisi için 541.000 Dolar gerekmektedir.

Yardım sandıkları yemekhanelerin önlerine konulacak. Yardım yapmak isteyen fabrika çalışanlarının ayrıca gerekli duyuruların diğer haberi olmayan çalışanlarında haberdar edilmesi hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederiz “ Denildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!