TOSUNCUK’TAN MİNİKLERE ÖĞÜTLER

featured

TOSUNCUK’TAN MİNİKLERE ÖĞÜTLER

Sakaryaspor’un ve Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Nezihi Tosuncuk Pazar günü Ticaret Lisesi Olgunlar Turnuvası sahasında Sakarya Amputespor’un antrenmanına katıldı. Tosuncuk, Amputespor’un antrenmanı bittikten sonra sahaya çalışmalarına devam etmek üzere sahaya giren Nejat Ersin Futbol Akademisi’nin minik futbolcuları ile bir araya geldi.

BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Nejat Ersin minik futbolculara Nezihi Tosuncuk’un kim olduğunu anlattı ve miniklerin onunla tanışmasını istedi. Nezihi daha sonra miniklerle birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra onlara futbol oynamanın ve futbolcu olabilmenin yollarını anlattı. Minikler tarafından sevgiyle karşılanan Nezihi Tosuncuk minik futbolculara futbol yaşamlarında başarılar diledi. Tosncuk’un bu davranışı çocuklarını izlemeye gelen sporcu velileri tarafından takdirle karşılarınken minikler de Tosuncuk’la hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!