Tohm Sporcuları Kampta

Tohm Sporcuları Kampta

İlimizdeki Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) Kano ve Kürek branşı sporcuları, milli takım seçme ve test yarışları için kampa gitti.

Milli takım seçme yarışları için Kürek branşı erkek ve bayan sporcuları Muğla-Köyceğiz’de kampa girerken, Kano branşı erkek ve bayan sporcuları Milli Takım test yarışları için Antalya Belek’te kampa girdi. Sporcuların 26 gün boyunca su antrenmanı yapabilecekleri Muğla ve Antalya’da kampa girdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel “Kürek ve Kano branşlarında 2020 Olimpiyatları çalışmalarını sürdüren 28 sporcumuz antrenörleri ile birlikte milli takım seçme ve test yarışlarına katılacaklar. Müsabakalara hazırlık sürecinde sporcuların antrenmanlarının devamlılığı çok önemli. İlimizdeki soğuk hava koşulları nedeniyle Kürek branşı sporcularımız yaklaşık bir ay boyunca çalışmalarını Muğla’da,  Kano branşı sporcularımız ise çalışmalarını Antalya’da sürdürecek” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!