TOÇOĞLU “ ŞEHRİMİZİN YÜZÜ GÜLDÜ “

featured

TOÇOĞLU “ ŞEHRİMİZİN YÜZÜ GÜLDÜ “

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Süper Lig’e yükselen basketbolcuları tebrik etti. Başkan Toçoğlu “Sakaryaspor’un ardından basketbol takımımızda şehrimizin yüzünü güldürdü” dedi.

HAK ETTİK

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Büyükşehir Belediyespor kafilesiyle bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, tüm oyuncuları ve yönetim kurulu üyelerini tek tek tebrik etti. Şehir olarak sporda yaşanan başarıları özlediklerini aktaran Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor’un ardından basketbol takımımızda şehrimizin yüzünü güldürdü. Gerçekten sporda en güzel günlerimizi yaşıyoruz. Beklediğimiz, hak ettiğimiz başarılara bu yıl ulaştık. Ama yükselişimiz daha yeni başladı. İnşallah yeni liglerde yeni başarılar kazanarak daha iyi noktalara ulaşacağız” dedi.

HEDEF KALICI OLMAK

Başkan Zeki Toçoğlu, “3 yıldır Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek için ciddi bir efor sarf ettik. Hamdolsun bu yıl Süper Lig’deyiz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız büyük emekler verdiler. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız da sahada müthiş bir mücadele örneği ortaya koydular. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ancak şunu da ifade etmeliyim; asıl süreç şimdi başlıyor. Basketbol Süper Ligi’nde kalıcı olmak, yeni başarılara hep birlikte imza atmak için çalışacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!