Toçoğlu kaptanı yalnız bırakmadı

featured

Toçoğlu kaptanı yalnız bırakmadı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şanlıurfaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında el  tarak kemiğinden operasyon geçiren Sakaryaspor’un takım kaptanı Ramazan Sal’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Toçoğlu, başarılı savunma oyuncusunun daha güçlü bir şekilde sahalara döneceğini söyledi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şanlıurfaspor maçında yaşadığı sakatlık dolayısıyla el tarak kemiğinden başarılı bir operasyon geçiren Sakaryaspor’un takım kaptanı Ramazan Sal’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ramazan Sal’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Başkan Toçoğlu, başarılı savunma oyuncusunun bir an önce sahalara dönmesini temenni etti.

 

Daha güçlü dönecektir

Başkan Toçoğlu, “Sakaryasporumuzun takım kaptanı, başarılı savunma oyuncumuz Ramazan Sal, Şanlıurfaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası el tarak kemiğinden operasyon geçirdi. Sporcumuzu hastanede ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Başarılı savunma oyuncumuz kısa süre içerisinde sağlığına kavuşup, daha güçlü bir şekilde sahalara dönecektir” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!