Toçoğlu hazırlık maçını izledi

Toçoğlu hazırlık maçını izledi

Sakaryaspor’un hazırlık kampında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşığı maçı izleyen Başkan Toçoğlu, “Sakaryasporlu sporcularımızın moralli olduğunu görüyoruz. İnşallah en iyi şekilde ikinci yarıya hazırlanacaklar. İnanıyoruz, vazgeçmiyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un Antalya’da ki hazırlık kampında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşığı maçı izledi. Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses’le birlikte Sakaryaspor’un hazırlık mücadelesine ortak olan Zeki Toçoğlu, Lig’in ikinci yarısında takımın şampiyon olcağına inandıklarını ve vazgeçmeyeceklerini belirtti. Toçoğlu, Antalya’da kampında olan Sakaryalı işçilerle de bir araya geldi.

 

Hak ettiğimiz yer Süper Lig

Başkan Zeki Toçoğlu, “Ligin 2. yarısı için kamp yapan Sakaryasporumuzu Antalya’da ziyaret ettik. Gazişehir Gaziantep ile olan hazırlık maçını Kulüp Başkanımız İsmail Gürsel ile birlikte izledik. İkinci yarıda şampiyonluğa olan inancımız tam. Her fırsatta ifade ediyoruz; takımımızın hak ettiği yer Süper Lig’dir. Hazırlık kampımızda sporcularımızın moralli olduğunu görüyoruz. İnşallah en iyi şekilde ikinci yarıya hazırlanacaklar. İnanıyoruz, vazgeçmiyoruz. Bu yılı da şampiyon olarak tamamlayacağız” dedi.

Oto kar çalışanları. Türk Metal kemer seminerine bitirip maça geldiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!