Toçoğlu Hakemlerle büyük müjde verdi

Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu Sakaryalı Futbol hakemleri ile yemekli toplatntıda bir araya geldi ve yaptığı konuşmada “ Sakaryalı futbol hakemlerimize yepyeni bir tesis kazandırıyoruz, çalışmalarımız başladı” dedi.

Toçoğlu’ndan Bir Müjde de Hakemlere

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Daha önce şehre müjdesini verdiğimiz Atletizm Pisti’nin hemen yanında hakemlerimize modern bir tesis kazandıracağız. Yer tahsisi kısa süre içinde tamamlanacak. Projelendirme çalışmalarının ardından derhal ihaleyi gerçekleştirecek ve yeni merkez için ilk kazmayı vuracağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Tunatan Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan,  ASKF Başkanı Yaşar Zımba, İl Hakemler Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Özgür Aygün ve çok sayıda hakem katıldı.

Büyükşehir’e Teşekkür

Programın açılış konuşmasını yapan Aygün, “Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizle inşa edilecek yeni tesisimiz için her zaman istişare halindeyiz” dedi. Aygün’ün konuşması ardından söz alan Yıldırım ise, “Tüm hakem arkadaşlarımızla bizi bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bizler hakemler olarak elimizden geldiğince Sakarya sporunu yükseltmek için çalışma gayreti içindeyiz. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Tesis Yeni stadın oraya

Zeki Toçoğlu Tuna Tan tesislerinde bir araya geldiği Sakaryalı futbol hakemleri ve gözlemciler ile birlikte çok samimi görüntüler eşliğinde kürsüde yaptığı özellikle amatör sporun önemine işaret ederek hakemlerin yaptığı özverili önetim ve çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi.

Çok güzel olacak

Başkan Toçoğlu; “ Yeni yapılan stadyumun karşı alanındaki olimpik atletizm pisti yanında Sakaryalı Hakaem ve Gözlemcilerimiz için modern ve bu günki güne göre her ihtiyaca cevap verebilecek çok güzel bir tesis yapacağız “ dedi.

Tablo armağan edildi

Yemekli toplantı sonunda Sakarya faal futbol hakemleri ve gözlemcileri derneği başkanı Özgür Aygün Zeki Toçoğlu’nun fotoğrafından büyütülmüş karakalem bir tabloyu ve özel hazırlanmış teşekkür olaketini  başkan Toçoğluna verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!