TMOK Fair Play Üniversiteler Kervanı bu gün Sakarya Üniversitesi’nde

featured

TMOK Fair Play Üniversiteler Kervanı bu gün Sakarya Üniversitesi’nde

 

Fair- Play kervanı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üniversiteler Fair Play Kervanı, beden eğitimi spor yüksekokulları ve spor bilimleri fakültelerine yönelik Fair Play felsefesinin yayılması için düzenlediği panellerinin 34’üncüsünü 19 Nisan’da Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirecek. Organizasyonda Fair Play’ in anlamı, felsefesi, nasıl ortaya çıktığı, dünyada ve Türkiye’de gerçekleşen örnekleriyle anlatılacak.

Ziyaretler yapıldı

Fair Play Üniversiteler Kervanı üyeleri,  dün saat 14.00’te Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u ve ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Topçuoğlu’nu ziyaret etti ve birer anı şildi ile Fair Play hizmet madalyası takdim etti.

Bu gün ki program

Kervan, 19 Nisan Çarşamba sabahı saat 09.00’da Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret ederek anı şildi ve Fair Play’e hizmet madalyası sunacak. Daha sonra Rektör Elmas’ın da katılımı ile Dünya Fair Play Karikatür Sergisi’nin açılışı yapılacak. Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’deki kurdele kesim töreni sonrası fuayedeki stantlarda TMOK, Fair Play kitap ve broşürleri ile karikatür albümü dağıtılacak. Fair Play sponsoru Hacıbekir standında ise öğrencilere ve diğer konuklara lokum ikram edilecek.

Katılım çok fazla

Fair Play Üniversiteler Kervanı’nın paneline TMOK Fair Play Komisyonu üyelerinin yanı sıra Olimpiyat, Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye Şampiyonu büyük güreşçi Ahmet Ayık ile 1996 Atlanta Olimpiyatlarının unutulmaz ismi gümüş madalyalı boksörümüz Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doçent Dr. Malik Beyleroğlu, 2014 yılında Dünya Fair-Play ve Türkiye Fair-Play büyük ödülünü alan Yıldırımspor kulübü futbolcuları da katılacak.

Beyenal’a özel ödül

20 yıl Türkiyeyi Uluslararası Hakemlik’te temsil ettiği için 2004 yılında Fair- Play plaketi kariyer kutlama mektubu ile ödüllendirilen arkadaşımız Suat Beyenal’a Spora üstün hizmet madalyası ve sertifikası verilecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!