TABAN BİRLİKLERİNDEN YENİ SEZON MESAJLARI

TABAN BİRLİKLERİNDEN YENİ SEZON MESAJLARI

Sakarya Amatör futbolunun 2016-2017 Sezonunun başlaması nedeniyle taban birliklerinden hayırlı olsun mesajları gelmeye başladı. Sakarya Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri derneği Başkanı Özgür Aygün ve Tüfad Sakarya İl Başkanı Tamer İlaçan yayınladıkları mesajlarla yeni başlayan amatör futbol sezonunun tüm kulüplerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

TAMER İLAÇAN ( TÜFAD İL BAŞKANI )

Yeni başlamakta olan futbol sezonunda tüm antrenörlerimiz, futbolcularımız, yöneticilerimiz. Müsabakaları yönetecek hakemlerimiz ve amatör spor camiamızın yeni sezonunu kutlar, sağlıklı, centilmenlik dolu ve kazasız belasız bir sezon temenni ederim.

FOTO: tamer İlaçan

ÖZGÜR AYGÜN ( TFFHGD DERNEK BAŞKANI )

Yeni sezonda. Taban birliklerine, amatör futbol kulüplerimize, futbolcu kardeşlerimize ve seyircilerimize kazasız belasız, sakatlıktan uzak, centilmenlik ve fair play havasında örnek bir sezon dileriz. Futbolun tüm paydaşlarına başarılar dileriz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!