Karasu Festivali Plaj futboluyla start aldı

featured

Karasu Festivali Plaj futboluyla start aldı

Plajda futbol keyfi

TFF Bölge Temsilcisi Ferruh Sezgin, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve gazeteci Oğuz Dizer’in başlama vuruşuyla start alan Karasu etabında Yalı Sahil Spor, INPUS Sakarya’yı 11-9, Limandere Kültür Spor, Karasu Belediyesi KARSAŞ’ı 5-4 yenerek finale kaldı.

DÖRT TAKIM KATILDI

Karasu’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Karasu Kültür Turizm Fındık ve Mersin Balığı Festivali plaj futboluyla başladı. Yaz aylarında nüfusu 600 bine yaklaşan Sakarya’nın Karasu İlçesinde iki yıl aradan sonra Plaj futbolu Sahil Park’ta, TFF ile Karasu Belediyesinin düzenlediği organizasyonla start alırken başlama vuruşunu TFF Bölge Temsilcisi Ferruh Sezgin, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve gazeteci Oğuz Dizer yaptı.

Finaller  13-008-2017 Pazar

Karasu sahilinde oynanan Plaj Futbolunda İmpulus Takımını 11-9 yenen Karasu Yalıspor finale yükseldi. ikinçi  takım ise limandere kültürspor oldu.

Plajda  13-08-2017 Pazar bugün şampiyonluk ve üçüncülük kupası maçları var. Final maçı Limandere Kültür-Karasu Yalıspor arasında oynanacak.  Final limandere kültürspor ile karasu yalı oynayacak.

Saat  18 00:  3-4  maçı Futbolunda İmpulus – karasu karakaş

Saat  17 00 :  final limandere kültürspor ile karasu  yalıspor oynayacak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!