TFF Depremi

featured

TFF Depremi

TFF  yönetim kurulu Kuddisi Müftüoğlu’nun başında bulunduğu  MHK ile yollarını ayırdıI. müftü oğlunun yerine  Yusuf Namağlup geldi. Bu değişim sonrası Sakarya’da a taşlar yerinden oynayacak. Gazeteler bu değişimi Feto depremi olarak değerlendirdi.

Futbolda yeni sezon başlam adan MHK değişimi gündeme bomba gibi düştü. TFF yönetim kurulu Fetullahcı terör örgütü üyelerinin futboldaki ayaklarını da iyice tespit etmek adına bilindiği üzere kendine bağlı tüm kurulların istifalarını istemişti. Bu kurulların içinde yer alan Kuddisi Müftüoğlu Başkanlığındaki MHK ye TFF yönetim kurulu dekrardan görev vermedi.

YENİ BAŞKAN NAMAĞLU

M HK bu aldığı karardan sonra rotayı başka isimlere cevirdi. Gecen yılda adı MHK ile anılan ,bu kurulda kısa süreli Başkanlık yapan Yusuf Namoğlu  MHK nin yeni Başkanı oldu.Yeni MHK nin kimlerden oluşacağı Yusuf Namoğlu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Bize ulaşan bilgilere göre yeni MHK de Bedri Dölkeleş ile Fahir Ersoyun yanısıra Yüksel Okcuoğlununda olması bekleniyor.

SAKARYADA TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK

Yusuf Namoğlunun MHK Başkanı olması sonrası Sakaryada taşların yerinden oynaması bekleniyor. Sezon başından bu yana Dernek yönetimi ile sıkıntılı bir sürece imza atan ,son zamanlarda geri dönüş adımı atan Ercan Yıldırım Başkanlığın daki  İHN nin yerine Sakaryada yeni arayışların dev reye girmesi bekleniyor. Bu arada bu değişim sonrası  Sakaryanın hakemlikte yaşayan efsanesi olan eski MHK üyesi A.Kadir Aypekinde Sakaryada atılacak adımlar için tanışılacak önemli bir adres olması bekleniyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!