Tekspor Play Ofa Yükseldi

featured

Tekspor Play Ofa Yükseldi

Amatör Kırmızı Grupta Tekspor Deplasmanda Karasu Kültürsporu mağlup ederek play off a yükseldi.

Play off a daha önceden yükselmeyi başaran Kültürspor Tekspor karşısında genç oyuncularla çıktı. Her iki takımda oyuna atak başladı. Kültürspor biri direkten dönen top olmak üzere üç net gol pozisyondan yararlanamadı. 25 dakikada Kültürspor ataklarında Atakan rakip takımın atağını keserek Kültürspor defansının arkasına uzun top attı. Hızlı deparlarıyla rakibin arkasına sarkan Yusuf deplasmanda Teksporu öne geçiren golü kaydetti. 0-1 ilk yarının bu skorla bitmesi beklenirken 40 dakikada Emre Tekspor adına bir gol daha kazandırarak farkı ikiye çıkarttı. 0-2

Maçın ikinci yarısında Tekspor iki golün avantajı ile topun kendi takımında kalmasını sağlayarak top çevirerek kontrataklarla gol aramayı tercih etti. 70 dakikada maçın ilk golün kahramanı Yusuf konrataktan bir gol daha buldu. 0-3, üçüncü golden sonra oyunu orta sahada kabullenen her iki takım başka gol atamayınca Tekspor Kültürsporun ardından Play offa çıkma sevinci yaşadı.

Karasu Kültürspor 0 Sakarya Tekpsor 3

Saha: Karasu

Hakemler: Uğur Garan*** Erdi Öz*** Cem Harman***

Karasu Kültürspor: Melih** Oğuz** (Yavuz**) Berkan** (Orhan***) Sefa** Taner** Gökay** Erdem** Nizamettin** Tunahan** Rıdvan**(Ceyhun**) Yusuf**

Antrenör: Ercan Zorlu

Tekspor: Batuhan** * Atakan***( Can***) Arda*** Mustafa*** Salih**** Oğuzhan*** Yusuf**** Bilal*** Sinan*** Emre*** Abdurrahman (Ömer***)

Antrenör: Bayram Çolak

Goller: dk 25-50 Yusuf Can Dede dk 40 Emre Sakarya Tekspor

Haber Foto: Muhammet Çavuş (Medya Erenler)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!