Tekspor Harbişi Farklı Mağlup Etti.

featured

Tekspor Harbişi Farklı Mağlup Etti.

Sakarya 1 Amatör Kırmızı grupta Play off hesapları yapan Tekspor ile Harbişspor Erenler stadında karşı karşıya geldi. Son derece zekli ve çekişmeli geçen maçın son dakikalarına Tekspor bulduğu gollerle Harbişsporu farklı mağlup etti.

Maça her iki takımda hızlı başladı. Karşılıklı ataklarda kısmen de olsa Tekspor üstün oynaya taraf oldu. 44 dakikada kaleciden dönen topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderen Abdurrahman ilk yarının skorunu belirledi. 1-0

Maçın ikinci yarısı yine çekişmeli geçti. 75 dakikada Furkan yerden uçarak kafa ile topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkartan golü kaydetti. 2-0, 80 dakikada Oğuzhan ikinci sarıdan kırmızıyı görünce kalan dakikaları Harbişspor on kişi ile tamamladı. Harbişspor on kişi kalmasına rağmen oyunu bırakmadı. 82 dakikada Atakan farkı bire indirdi. 2-1, Beraberlik golü için yüklenen Harbişspor 84. dakikada kontrataktan topu ağlarında gördü. Tekspor adına golü atan Futbolcu Feyyaz oldu. 3-1 Maçın uzatma dakikalarında Feyyaz bir gol daha bularak maçın skorunu belirledi.. 4-1 Tek spor aldığı bu galibiyet ile puanını 38 çıkartarak play of yolunda büyük avantaj sağladı.

Tekspor 4 Harbişspor 1

Saha: Erenler
Hakemler: Atilla Karaoğlan*** Ertuğrul Kardeş*** Uğur Muslu***
Tekspor: Batuhan***Arda**** Bilal*** Burak Kalınyılmaz*** Furkan**** Oğuzhan*** Feyyaz**** Abdurrahman**** (Burak Karagözoğlu***) Sinan***( Yusuf***) Emre***( Salih***) Mustafa***
Yedekler: Yunus, Ömer, Salih, Yusuf, Anıl, Serdar, Burak
Antrenör: Bayram Çolak

Harbişspor: Murat** Sefa** Ömer Faruk*** Mehmet** Hakan** Atakan Kanar*** Oğuzhan** Furkan** Atakan Türer** (Yasin**) Furkan** Batuhan**(Oğuzhan**)
Yedekler: Murat, Yasin, Berat, İbrahim, Taha, Oğuzhan
Antrenör: İbrahim Makine
Goller: dk 44 Abdurrahman dk 75 Furkan dk 84-90+3 Feyyaz Tekspor
Dk 82 Atakan Türer Harbişspor

Haber Foto: Muhammet Çavuş (Medya Erenler)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!