Tekspor Fırsat Tepti:0-0

featured

Tekspor Fırsat Tepti

1 amatör Kırmızı grup 3. Hafta mücadelesinde Tekspor  Çaybaşı Fuadiyespor ile golsüz berabere  kaldı.

Maça her iki takım da hızlı başladı Karşılıklı ataklarda Teksporun bariz üstünlüğü olsada ilk yarı golsüz sona erdi.  45 dakikada Okan kırmızı kartla oyundan atıldı.

İkinci yarıya on kişi başlayan Fuadiyespor konrollü oyunuyla topa daha fazla sahip olmaya çalıştı. 78 dakikada Veysel de kırmızı kartla oyundan atılınca Fuadiyespor son dakikaları dokuz kişi ile tamamladı. Genç takımla Mücadele eden Tekspor bir gün önce oynadığı a genç maçın yorgunluğu nedeniyle Fuadiyespor defansını geçmeyi başaramadı.  Maça damgasını vuran ise Fuadiyesporun 49 yaşındaki kalecisi Mustafa oldu. Yaptığı başarılı kurtarışlarıyla takımının bir puan almasında büyük pay sahibi oldu. Uzatma dakikalarında oyundan çıkan Emrah auta giden topu zaman kazanmak için uzaklaştırınca ikinci sarıdan kırmızı kartı gören üçüncü oyuncu oldu. Maç başladığı gibi golsüz zona erdi. 0-0

Tekspor 0 Çaybaşı Fuadiyespor 0

Saha: Arifiye

Hakemler: Ferhat Alkan*** Barış Uzun*** Anıl Mavi***

Tekspor: İlker*** Atakan ** (Abdurrahman**) Burak Karagözoğlu** Burak Kalınyılmaz** Furkan*** Feyyaz** Arda** (Anıl**) Bilal*** Ferdi** Emre** Birol**( Serar**)

Yedekler: Yunus, Serdar, Mustafa, Metehan, Abdurrahman, Anıl, Mesut

Antrenör: Bayram Çolak

Çaybaşı Fuadiyespor: Mustafa**** Osman**(Hamdi**) Veysel* Hakan** Ali*** Kadir** Emrah** (B.Numan**)  Emre*** Enis** Tarık**( Oğuzhan**) Okan*

Yedekler: Hamdi, B.Numan, Gökhan, İsmail, Oğuzhan, Furkan

Antrenör: Yavuz Öztürk

Kırmızı Kartlar: dk 45 Okan, dk 78 Veysel,  dk 90+4 Emrah  Çaybaşı Fuadiyespor

Haber Foto: Muhammet Çavuş (Medya Erenler)

dsc_0026 ferhat-alkan

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!