TEKSPOR DEREAĞZINDA SINAV VERDİ

featured

TEKSPOR DEREAĞZINDA SINAV VERDİ

Sakarya Amatör Kulüplerinden Tekspor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı beyazlılar gerek yakında başlatılması düşünülen U-19 Ligine ve gerekse 1. Amatör Küme ligine sıkı şekilde hazırlanıyor.

FENERBAHÇE U-21’İN KONUĞU OLDULAR

Sakarya Tekspor Kadıköy Dereağzı Fenerbahçe tesislerinde Fenerbahçe U-21 Takımının konuğu oldu. Başarılı Teknik Sorumlu Bayram çolak nezaretindeki kırmızı beyazlılar Eski Sakaryaspor’lu ve eski Fenerbahçe’li Şenol Çorlu’nun teknik sorumluluğunu yaptığı Fenerbahçe U-21 Takımı karşısında genç kadrosu ile başa baş bir mücadele verdi ve ilk yarı 2-1 Fenerbahçe U-21 Takımının galibiyeti ile sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında Tekspor takımın birçok oyuncusunu değiştirince denge bozuldu ve Fenerbahçe Klas oyuncularından bazılarının oyuna girmesi ile oyunda ağırlığını hissettirdi. Nitekim Tekspor savunma oyuncularının hataları sonucunda Fenerbahçe U-21 Takımı ardı ardına üç gol atarak farkı 4’e çıkarttı. Ancak Tekspor bu gollere ilk golün sahibi Yusuf’la bir kez daha cevap verdi ve maç 5-2 Fenerbahçe U-21 Takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İLGİ FAZLAYDI

Tekspor’un Dereağzında Fenerbahçe U-21 Takımı ile oynadığı hazırlık karşılaşmasına ilgi büyüktü. Çok sıcak bir havada oynanan karşılaşmayı izlemek üzere Fenerbahçe’de oynayan Sakarya’lı futbolcuların aileleri ile Tekspor’lu futbolcuların bazılarının alileleri de özel araçları ile Dereağzı Tesislerinde yerlerini aldılar. Fenerbahçe Teknik heyetinin büyük bir misafirperverlik gösterdiği karşılaşma dostça başladı ve dostça bitti.

Aileler Ens-1 Ens-3 Ens-4 Tekspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!